کالباس، یکی از ترکیبات غذاهای فست فودها مانند ساندویچ و پیتزا است که از فراورده های گوشتی است و معمولاً به شکل ورقه های برش خورده و به صورت سرد مصرف میشود.
دستگاه کالباس بر یا اسلایسر کالباس از تجهیزات پرکاربرد در صنایع غذایی است که برای برش دادن انواع کالباس و ژامبون از قبیل پپرونی، کالباس مرغ، کالباس گوشت، کالباس خشک و ... به شکل ورقه های نازک یک اندازه با ضخامت یکسان مورد استفاده قرار می گیرد.
از این دستگاه در کنار اسلایس کردن کالباس، برای برش سوسیس، گوشت، پنیر، نان، صیفیجات و سایر مواد غذایی نیز استفاده می شود.
بدون وجود دستگاه کالباس بر، امکان برش ژامبون و کالباس به میزان زیاد (با استفاده از چاقو و تخته) به شکل یکدست و یک اندازه تقریبا غیرممکن است و علاوه بر اینکه برشها هم اندازه نخواهند بود، ساعات طولانی صرف این کار خواهد شد. از همین رو برای داشتن ورقه های ظریف، سبک و هم اندازه از کالباس و ژامبون نیاز به دستگاه کالباس بر است و اینکار فقط در عرض چند ثانیه انجام می گیرد.
بنابراین بهره گیری از دستگاه کالباس بر در رستورانها، فست فودها، هتلها، ساندویچی ها، مراکز فروش فراورده های پروتئینی، قصابی ها و کارخانههای تولید و بسته بندی محصولات گوشتی امری غیرقابل اجتناب است و موجب افزایش سرعت و راندمان کار می شود.
در ادامه این مقاله، شرکت کابان تجهیز شما را با انواع دستگاه کالباس بر و مشخصات کلی آنها آشنا می سازد.
آشنایی با انواع دستگاه کالباس بر: شرکت کابان تجهیز
انواع دستگاه کالباس بر بر اساس شیوه عملکرد:
- دستگاه کالباس بر دستی: این مدلها جهت انجام فرایند برش نیاز به نیروی انسانی دارند و معمولا برای استفاده در مراکزی با حجم کاری متوسط مناسب هستند. هنگام کار با کالباس بر دستی، کالباس یا ژامبون توسط اپراتور به سمت تیغه حرکت داده می شود تا عمل برش انجام بگیرد.
- دستگاه کالباس بر اتوماتیک: دستگاههایی که به صورت کاملا خودکار تمام روند برش را بدون دخالت دست انجام می دهند، به همین دلیل هم سرعت بالاتری دارند و هم قادر هستند میزان بیشتری از فراورده های گوشتی را اسلایس کنند. دستگاه کالباس بر اتوماتیک برای استفاده در آشپزخانه های صنعتی با حجم کار بالا و مراکز تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس ایده آل هستند. طرز کار دستگاه کالباس بر اتوماتیک به این شکل است که با روشن شدن دستگاه، تیغه های گرد شروع به چرخش می کنند و تکه کالباس به ضخامت تنظیم شده برش خورده و درون سینی تعبیه شده ریخته می شود.
برخی مدلهای دستگاه کالباس بر هر دو عملکرد را دارند یعنی هم به صورت دستی کار می کنند و هم زمانیکه حجم کار بالاست به شکل اتوماتیک کار برش را انجام می دهند.
انواع دستگاه کالباس بر بر اساس نوع کاربرد:
- دستگاه کالباس بر خانگی: برخی از افراد به دلیل حساسیت هایی که از نظر بهداشتی دارند، ترجیح می دهند کالباس را در منزل درست کنند و یا آنرا را به صورت یک تکه خریداری کرده و در منزل برش دهند، از این رو دستگاه کالباس بر خانگی تهیه می کنند. با استفاده از این دستگاه که فقط جهت برش میزان کم کالباس با ساختار ساده ای طراحی و تولید می شود، می توان هر بار به اندازه نیاز و مصرف کالباس را برش زد.
- دستگاه کالباس بر فروشگاهی: پرکاربردی ترین کالباس برها که از تجهیزات ضروری فست فود به شمار می روند و به منظور برش انواع کالباس و ژامبون و پنیر مورد استفاده قرار می گیرند. این مدلها با قدرت و سرعت مناسب توانایی اسلایس کردن حجم متوسطی از فراورده های گوشتی را دارند. ایجاد برش های دقیق و یک اندازه در مدت زمان بسیار کوتاه، مجهز بودن به شاخص های بهداشتی و ایمنی از مزایای دستگاه کالباس بر فروشگاهی محسوب می شوند که پاسخگوی نیاز بسیاری از مراکز مانند فروشگاه های عرضه محصولات گوشتی است. در برخی از مدلهای دستگاه کالباس بر فروشگاهی، یک ترازوی دیجیتال تعبیه شده که همزمان با برش، وزن ورقه های برش خورده را نیز اندازه گیری می کند تا روند فروش راحتتر و سریعتر انجام گیرد.
- دستگاه کالباس بر صنعتی: این مدلها به واسطه دارا بودن توان بالا، قادر هستند حجم انبوهی از کالباس و ژامبون و سایر مواد غذایی را در طی روز برش دهند و طی ساعتهای متوالی بدون وقفه، ورقه های نازک و یک اندازه کالباس را آماده کنند. انواع دستگاه کالباس بر صنعتی معمولا عملکرد اتوماتیک دارند و اغلب آنها در مراکز بسته بندی، ورقه های کالباس را به صورت وکیوم شده آماده عرضه به بازار می کنند. برخی از مدلهای قدرتمند دستگاه کالباس بر صنعتی به شکل ایستاده طراحی و تولید می شوند و مجهز به پایه های چرخ دار جهت سهولت در جا به جایی هستند.
انواع دستگاه کالباس بر بر اساس اندازه تیغه:
تیغه دستگاه کالباس بر اصلی ترین بخش آن محسوب می شود که معمولا از 18 سانتی متر در مدلهای خانگی شروع می شود و قطر بالای 25 سانت برای کالباس فروشگاهی و قطر 35 سانتیمتر و بالاتر برای مصرف صنعتی مناسب هستند.
مشخصات کلی دستگاه کالباس بر : شرکت کابان تجهیز
در ساخت بدنه اغلب مدلهای اسلایسر کالباس، آلومینیوم آنودایز شده به کار برده می شود که به دلیل دارا بودن ویژگیهای خاص از بهترین آلیاژها در ساخت ماشین آلات صنایع غذایی است. آنودایز کردن موجب می شود با تشکیل یک لایهی نازک اکسیدی بر روی بدنه آلومینیومی، علاوه بر ایجاد ظاهری صیقلی و براق، مقاومت دستگاه در برابر زنگ زدگی، خوردگی، ضربه و خط و خش افزایش یابد و به دلیل عدم واکنش پذیری با مواد غذایی، نچسبیدن خرده های مواد گوشتی و امکان شستشوی مداوم، در نهایت منجر به افزایش طول عمر دستگاه می شود.
اغلب دستگاههای کالباس بر از دو نوع تیغه صاف و اره ای بسیار تیز و مستحکم برخوردار هستند که برای اسلایس کردن کالباس و ژامبون که بافت نرمی دارند از تیغه صاف استفاده میشود و تیغه ارهای برای برش مواد غذایی مانند نان ، پنیر و یا گوشت یخ زده مناسب است. تیغه در تمامی مدلهای دستگاه کالباس بر به علت تماس مستقیم با مواد غذایی از استیل ضد زنگ ساخته می شود تا دچار زنگ زدگی نشود و بتوان آن را از دستگاه جدا کرده و به راحتی شستوشو داد.
مجهز شدن برخی مدلهای دستگاه کالباس بر به تیزکن سرخود، این امکان را فراهم می کند تیغه نیز تیز شود.
مزایای استفاده از دستگاه کالباس بر: شرکت کابان تجهیز
- امکان برش دقیق و یکدست لایه های نازک کالباس
- قابلیت تنظیم میزان ضخامت برشها
- عدم تغییر کیفیت فراورده های گوشتی
- دارا بودن عملکرد بهداشتی
- بالا بودن امنیت دستگاه کالباس بر
- افزایش سرعت و بازدهی کار
- کاربری ساده و آسان
خرید انواع دستگاه کالباس بر از شرکت کابان تجهیز
شرکت کابان تجهیز به مصرف کنندگان دستگاه کالباس بر پیشنهاد می دهد هنگام خرید، پارامترهایی نظیر نوع دستگاه برحسب حجم و میزان استفاده در روز، جنس و کیفیت بدنه، نوع و جنس تیغه و کیفیت سایر قطعاتی که با مواد غذایی در تماس هستند و قابل شستشو بودن آنها، وزن و اندازهی دستگاه، موتور دستگاه و برند تولید کننده؛ را مد نظر داشته باشید. https://kabantajhiz.com/
نظر شما