درخواست عجیب طالبان از زنان شاغل:آشنایان مرد را به جای خود به سرکار بفرستید!

همزمان با اوضاع اسفناک اقتصادی در افغانستان و براساس تماس‌های چندین زن کارمند در افغانستان، طالبان به کارمندان زن در وزارت مالیه این کشور گفته به جای خود، مردانشان را بر سرکار بفرستند.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از گاردین، یک سال پس از اینکه کارگران زن بخش دولتی از کار دولتی منع شدند و به آنها گفته شد که در خانه بمانند، طالبان از زنان کارمند وزارت مالیه افغانستان خواسته اند تا یکی از بستگان مرد خود را برای انجام کارشان بفرستند.

زنانی که در پست‌های دولتی کار می‌کردند، مدت کوتاهی پس از به قدرت رسیدن طالبان در آگوست ۲۰۲۱، از شغل خود اخراج و به خانه فرستاده شدند و برای انجام هیچ کاری، حقوق‌های بسیار کمی دریافت می‌کنند.

مریم ۳۷ ساله، از بخش منابع انسانی وزارت مالیه افغانستان که بیش از ۱۵ سال در آنجا کار کرده بود گفت: از من خواسته شد که یکی از مردان خانواده را به جای خود در وزارت معرفی کنم تا از این کار اخراج شوم.

سیما باهوس، مدیر اجرایی زنان سازمان ملل گفت: «تخمین زده شده است که محدودیت‌های کنونی در زمینه اشتغال زنان منجر به زیان اقتصادی فوری تا یک میلیارد دلار یا تا 5 درصد تولید ناخالص داخلی افغانستان شود.

311311

کد خبر 1652473

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۷
    10 4
    خیلی طرح خوبیه اگه تو ایران هم اجرا بشه. ما که همه چیزمون شبیه طالبان هست این هم روش
  • IR ۱۶:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۷
    16 2
    به زودی این اتفاق در ایران هم میفته
  • عسل IR ۱۷:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۷
    14 1
    بمیرم، بمیرم برای مردمی که در چنگال زورگوی حاکمانشون گیر افتادند. به خدا که این اسلام نیست.
  • علی IR ۱۸:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۷
    9 0
    مغزخالی!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین