افزایش ۳۵درصدی خرید گندم در قزوین

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: خرید تضمینی گندم از کشاورزان این استان از مرز ۱۵۷هزارتن عبور کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۵درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ رضا افلاطونی، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در نشست شورای هماهنگی مدیران سازمان اظهار کرد: خرید گندم در برخی از شهرستان‌ها به اتمام رسیده و به زودی در تمام شهرستان‌ها نهایی می‌شود.

او در مورد خرید کلزا در استان قزوین افزود: با وجود کاهش سطح کشت کلزا از ابتدای زمان برداشت این محصول تاکنون، چهار هزار و ۶۸۱تن کلزا از کشاورزان استان قزوین خریداری شده که عملکرد خوبی را نشان می‌دهد.

این مسئول بر پیگیری امورات تولید و توسعه در بخش کشاورزی استان قزوین تاکید کرد و گفت: با توجه به تخصیص اعتبارات و تدوین سرفصل‌های سال جاری تمامی مدیران جهاد کشاورزی باید پیگیر تکمیل و راه‌اندازی طرح‌ها باشند.

افلاطونی با اشاره به تشدید بازرسی در بازار کالاهای اساسی، ادامه داد: اصناف و عرضه‌کنندگان کالاهای اساسی نباید احساس کنند که چتر نظارتی کمرنگ شده است، چرا که تداوم در بازرسی و نظارت به استمرار امنیت غذایی و ثبات آرامش در بازار منجر می‌شود.

او بر پیگیری طرح‌های شیلات و آبزی پروری تاکید و بیان کرد: انتظار می‌رود در این حوزه هرچه سریع‌تر شاهد ورود سرمایه‌گذاران و کلنگ زنی و احداث پروژه‌های تعریف شده باشیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین پیگیری انجام طرح‌های مصوب سفر ریاست جمهوری، برگزاری جلسات منظم رفع مداخلات و صدور سند اراضی کشاورزی، تکمیل طرح‌های نیمه تمام عمرانی، روند نظارت بر واحد های دام طیور برای پایداری تولید، جذب تسهیلات صندوق خرد زنان روستایی را از جمله دیگر برنامه‌های مهم در دست اقدام این سازمان برشمرد.

46

کد خبر 1654883

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =