رئیس جمهور بر خلاف همیشه در سخنانی کوتاه ظرف 5-6 دقیقه از وزرای معرفی شده​اش سخن گفت و تریبون مجلس را ترک کرد.

به گزارش خبرآنلاین، محمود احمدی​نژاد که برای دفاع از وزرای چهارگانه​اش به مجلس و اخذ رای اعتماد برای آنها به مجلس امده بود، سخنانش را با دعای فرج و تبریک ماه رمضان آغاز کرد و گفت: فرصتی برای غبار روبی و آمرزش و بخشش است.

وی با بیان اینکه در یک رابطه دوسویه سرنوشت​ها رقم می​خورد، ادامه داد: امیدوارم خداوند بهترین سرنوشت​ها را برای مردم ما رقم بزند.

رئیس قوه مجریه با اشاره به اینکه چهار وزارتخانه جدید در اثر ادغام وزارتخانه​ها و سازمان​ها بوجود آمده است، ادامه داد: تجربه نشان داده است که کوچک​سازی دولت و اصلاح ساختارها باید با سرعت انجام شود تا خللی در اداره کشور بوجود نیاید. می​شود دولتی کوچک اما چابک و کارآمد داشت. از این رو ازهمه کسانی که مساعدت کردند تا ادغام چهار وزارتخانه به خوبی انجام شود، سپاسگذارم.

احمدی​نژاد وزرای پیشنهادیش را معرف حضور نمایندگان خواند و با بیان اینکه نیازی به معرفی مجدد آنها نیست، ادامه داد: شیخ​الاسلامی در معاونت استانداری، استانداری، ریاست دفتر رئیس جمهور و وزارت کار فرد موفقی بوده و دلسوز است.

وی از غضنفری هم به عنوان چهره ای آشنا برای نمایندگان ومدیریت کشور یاد کرد که فردی پرکار، پرتوان و موفق است. چه قبل از وزارت بازرگانی، چه در دوره ادغام دو وزارتخانه و چه امروز.

رئیس​جمهوری، قاسمی را هم مهندس نامید که خدمات ارزشمندی در دوره دفاع مقدس و سازندگی داشته و آثار خدمات مخلصانه​اش در سراسر کشور دیده می​شود و با تسلط به حوزه نفت می​کوشد که مجموعه نفت را متحول کند.

وی عباسی را هم چهره​ای آشنا برای مجلس خواند که دو حوزه پرکار و تاثیر گذار ورزش و جوانان را به او واگذار کرده است. چون سطوح مدیریتی را از اداره کلی و معاونت تا وزارت مرحله به مرحله طی کرده و مدیر خوبی بوده است. چون با کمترین تنش و بیشترین همراهی کار کرده است.

احمدی​نژاد ابراز امیدواری کرد که با رای نمایندگان سرنوشت این چهار وزارتخانه تعیین شود.

او ذکر خیری هم از وزرای پیشین کرد و گفت: مهندس مهرابیان از مدیران جوان و پرکار ما بودند و از دکتر میرکاظمی و محصولی نیز به دلیل خدماتشان سپاسگذارم.

/2929

کد خبر 165815

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • mohsen CA ۰۷:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۲
    0 0
    بنویسید سپاسگزار نه سپاسگذار! اگر فعلی به معنای "به جا آوردن عملی" بود از "گزار" استفاده می شود(مثل سپاسگزاری، خدمتگزاری، شکرگزاری). اگر فعلی به معنای "قرار دادن چیزی در جایی"بود از "گذار" استفاده می شود(مثل سرمایه گذاری).