امین‌زاده: اکثریت مردم در سخت‌ترین وضعیت معیشتی هستند/ نظام باید چاره‌اندیشی کند

محسن امین‌زاده، معاون پیشین وزارت امور خارجه، در بیست و یکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها تأکید کرد که اکثریت مردم ایران در دشوارترین وضعیت معیشتی قرار دارند و نظام باید همه تدابیر خود را برای پایان دادن به این شرایط به کار گیرد. او همچنین بر ضرورت مصالحه و تعامل با غرب برای حفظ منافع ملی و تقویت روابط با چین و روسیه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن امین‌زاده، معاون پیشین وزارت امور خارجه، در بیست و یکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها با اشاره به وضعیت دشوار معیشتی مردم گفت: «اکثریت مردم در معرض دشوارترین وضعیت معیشت هستند و نظام باید همه تدابیر خود را برای پایان دادن به این شرایط به کار بگیرد.»

به روایت جماران، وی در ادامه با یادآوری تجربه ایران در حمله دوازده روزه آمریکا و اسرائیل افزود: «جامعه ایران با همه تنوع و رنج‌ها و گرفتاری‌های ناشی از ناکارآمدی‌های نظام و مناقشات جهانی، یکپارچه در برابر دشمن ایستاد. جامعه در کنار حاکمیت بود تا ایران را نجات دهد؛ آیا متقابلاً از سوی نظام نسبت به این جامعه قدرشناسی شده است و آیا اشتباهات گذشته اصلاح خواهد شد؟»

امین‌زاده همچنین درباره ضرورت دیپلماسی و منافع ملی گفت: «منافع ملی ما ایجاب می‌کند با دنیا مصالحه کنیم. اکنون امکان داریم با دنیا و غرب مصالحه و تعامل داشته باشیم. برای اینکه بهترین روابط را با چین و روسیه نیز داشته باشیم، باید با غرب مصالحه و تعامل کنیم.»

او با اشاره به توصیه‌های چین درباره مواجهه با زیاده‌خواهی‌های آمریکا اضافه کرد: «چینی‌ها بارها به ما توصیه کرده‌اند که از روش مواجهه آنها با زیاده‌خواهی‌های آمریکا بیاموزیم.»

31216

کد خبر 2142996

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار