خداحافظی آخرین بازمانده قرارداد ویلموتس از فوتبال ایران

جانشین رئیس سابق هیات فوتبال خوزستان مشخص شد.

به گزارش خبرگزای خبرآنلاین، دوره چهار ساله ریاست عبدالکاظم طالقانی در هیات فوتبال استان خوزستان در تاریخ ۲۰ خرداد به اتمام رسیده بود و پس از گذشت حدود ۵۰ روز از این زمان در نهایت روز گذشته تکلیف این هیات با انتخاب سرپرست مشخص شد.

با پیشنهاد حمید بنی‌تمیم، مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان و موافقت میرشاد ماجدی، سرپرست فدراسیون فوتبال در نهایت عبدالعظیم آل کثیر، سرپرست سابق کمیته داوران این هیات به عنوان جانشین طالقانی انتخاب شد.

این انتخاب در فاصله ۲۸ روز تا برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال سبب شد طالقانی که عضو سابق هیات رئیسه این فدراسیون بوده و از امضاءکنندگان قرارداد با مارک ویلموتس بود دیگر عضویتی در مجمع این فدراسیون هم نداشته باشد.

با این تفاسیر پس از برکناری حیدر بهاروند از ریاست سازمان لیگ و انتخاب جانشین برای طالقانی دیگر هیچ یک از هشت عضو سابق هیات رئیسه فدراسیون که قرارداد ویلموتس را به امضاء رساندند سمتی در فوتبال ندارند.

۲۵۶ ۲۵۱

کد خبر 1658152

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مسعوو IR ۱۳:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۲
    1 0
    خب سمت نداشته باشند باید در قراردادی که امضاء گردند پاسخگو باشند در کلیه قراردادهای که در اداره ،نهاد ، سازمان و......ثبت میشود مدیرو اعضا هیئت مدیره با توجه بر اگاهی ازکلیه مفاد قرارداد آن را امضاء میکنند و هر مشکلی پیش،بیاید امضاء کنندگان باید پاسخگو باشند مگر میشود قراردادی را نخوانده و بدون اطلاع از مفادش انرا تایید کرد الان اقایان در پرونده ویلموتس فرار رو به جلو میکنند و صد درصد مقصرند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین