فارس نوشت:

مدیرگروه فقه پژوهشگاه علوم وحیانی معارج از پایان تدوین کتاب پیشنهادی آیت‌الله جوادی آملی تحت عنوان «مفاتیح الحیات» (جلد دوم مفاتیح الجنان) خبر داد و گفت: امیدواریم تا پایان شهریورماه این کتاب به مرحله چاپ برسد.

نشست غرفه مؤسسه تحقیقاتی فرهنگی اسرا در بخش حوزوی نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، شب گذشته با حضور حجت‌الاسلام یدالله مقدسی، مدیرگروه فقه پژوهشگاه علوم وحیانی معارج در سالن نشست‌های حوزوی برگزار شد.

حجت‌الاسلام مقدسی در ابتدای این نشست گفت: کتاب مفاتیح الحیات در حقیقت کلیدهای بشر در عالم است و حیات زندگی است که انسان را به محضر و رحمت الهی متصل می‌کند و در غیر این صورت اگر انسان در پرتو دستورات الهی قرار نگیرد، در حقیقت یک مرده و نابود شده محسوب می‌شود.
وی ابراز داشت: بنابراین دستورالعمل های الهی به انسان زندگی می‌دهد و خدای متعال بشر را برای اداره بشر آفریده است؛ اگر زندگی با خدا مرتبط باشد، در اصل با جنان و بهشت مرتبط است بنابراین برای اینکه زندگی بشر یک بخش معادل نیز داشته باشد و کلیدهایی انسان را در مسیر بهشت قرار دهد، می توان از آن تعبیر به مفاتیح‌الحیات کرد.

مدیرگروه فقه پژوهشگاه علوم وحیانی معارج افزود: کتاب مفاتیح الحیات جنبه مادی دارد و جنبه زیارتی و دعایی ندارد اما پاداش‌ اخروی در کنار آن مطرح است و این کتاب برای این است که افراد بدانند زندگی و مسائل معنوی فقط عبادات و زیارات و دعا و نماز نیست بلکه بعد دیگری دارد که با انجام آن دستورالعمل ها همان نتیجه ای گرفته می شود که انسان در زیارات به دست می‌آورد.

وی بیان داشت: مفاتیح الجنان یک کتاب «تدوینی» است و جنبه‌های عبادی در آن مطرح شده اما مفاتیح الحیات، کتابی «تکوینی» است.

حجت‌الاسلام مقدسی گفت: کتاب مفاتیح الحیات به صورت تدوین شده در اختیار همگان قرار می‌گیرد تا جهان را بر مبنای آرایه اداره کنند. این کتاب در 4 بخش تقسیم‌بندی شده است که عبارتند از: ارتباط انسان با خود، ارتباط انسان با دیگران، ارتباط انسان با طبیعت و ارتباط انسان با حیوانات.

وی تاکید کرد: بیش از یک‌صد عنوان کتاب حدیثی و 6‌هزار حدیث برای این کار مورد استفاده قرار گرفته است و حدود 14 هزار عنوان تهیه شده است تا بتوان از تمام این احادیث مرتبط را استخراج کرد و امیدواریم تا پایان شهریورماه سال جاری این کتاب به مرحله چاپ برسد.

6060

کد خبر 165905

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار