۳ نفر
۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۲
رد صلاحیت سه نامزد انتخابات تایید شد!

تسنیم نوشت: آرای اولیه کمیته بدوی انتخابات فدراسیون فوتبال درباره حذف سه نامزدی که فرم آنها فاقد امضای اعضای مجمع بود، تأیید شد.

کمیته بدوی انتخابات فدراسیون فوتبال پس از پایان ثبت‌نام نامزدهای انتخابات هشتم شهریور ماه کار خود را برای بررسی مدارک نامزدها آغاز کرد که در همان مرحله اول سه نامزد ریاست فاقد شرایط ثبت‌نام شناخته شدند.

امیررضا واعظ‌آشتیانی، علیرضا اسدی و محمد آخوندی سه نامزد ریاست انتخابات فدراسیون فوتبال بودند که در هنگام ثبت‌نام فرم امضاشده از اعضای مجمع را نداشتند، اما معترض بودند که مصاحبه‌های ضد و نقیض صورت گرفته از سوی علی فلاحتی رئیس کمیته بدوی مبنی بر تمدید مهلت ثبت‌نام آنها را دچار اشتباه کرده است.

با این حال این اعتراض مورد قبول واقع نشد و پس از کمیته بدوی انتخابات، کمیته استیناف نیز این اعتراض را وارد ندانسته و نظر کمیته بدوی را تأیید کرده است.

همچنین قرار است تا فردا اسامی نامزدهایی که دارای شرایط هستند، پس از بررسی نهایی از سوی کمیته بدوی اعلام شود.

258 258

کد خبر 1660216

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین