خبرنگاران، مروجان اصلی فرهنگ ایثار و شهادت هستند

مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری قزوین گفت: خبرنگاران حوزه ایثار و شهادت با ثبت، ضبط و انعکاس خاطرات والدین و همسران شهدا از مروجان اصلی فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه هستند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ محسن آخوندی، مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری قزوین در نشست با خبرنگاران فعال حوزه ایثار و شهادت، ضمن تسلیت ایام سوگواری سیدالشهدا(ع) و سالروز شهادت امام سجاد(ع)، اظهار کرد: رسالت خبرنگاری برای خبرنگاران، روز، ماه و سال ندارد، هر روزشان، روز خبرنگاری است و در عرصه اطلاع‌رسانی زحمات بی‌شماری را متحمل می‌شوند.

او افزود: حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) در تاریخ مذهب شیعه از پیام‌رسانان واقعه کربلا هستند که توانستند با اطلاع‌رسانی خودشان اهداف امام حسین(ع) و یاران باوفایش را به گوش جهانیان برسانند و فرهنگ حسینی و ایثار و شهادت را زنده نگه دارند.

این مقام مسئول گفت: اکنون والدین و همسران شهدا پیام‌رسانان فرهنگ ایثار و شهادت هستند و با بازگویی خاطرات عزیزان‌شان در حراست از آرمان‌های شهدا در جامعه تلاش می‌کنند.

آخوندی ادامه داد: زمانی که مسئولیت هماهنگی امور ایثارگران استانداری قزوین را بر عهده گرفتم، یک‌هزار و ۳۸۳والدین شهید در قید حیات بودند ولی اکنون آمار فوق به یک‌هزار و ۳۳۰تن رسیده که بیانگر این مطلب است ۵۰نفر از پیام‌رسانان شهدا دار فانی را وداع گفتند و بین ما نیستند لذا می‌طلبد خبرنگاران سریع‌تر سراغ این عزیزان برای جمع‌آوری خاطرات بروند.

مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری قزوین بیان کرد: خبرنگاران حوزه ایثار و شهادت به سراغ والدین و همسران شهدا می‌روند و با ثبت، ضبط و انعکاس خاطرات این عزیزان از مروجان اصلی فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه هستند.

او با بیان اینکه ۴۵هزار نفر جامعه هدف بنیاد و ۳۵هزار نفر رزمنده در استان قزوین است، گفت: ۸۰هزار ایثارگر در این استان گنجینه ارزشمندی است که هر کدام‌شان حرف‌هایی برای گفتن دارند که می‌تواند در اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت تاثیرگذار باشند و خبرنگاران باید از این فرصت استفاده کنند.

آخوندی در ادامه مطالبی پیرامون قوانین ایثارگری، سایت خط سرخ، اجرای برنامه‌های ترویجی در سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، تبدیل وضعیت ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی، مجتمع فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار قزوین، دیدار با خانواده‌های شهدا، جانبازان و آزادگان و یادواره‌های شهدا بیان کرد.

همچنین در ادامه جلسه فوق، محمدرضا شکوهی سرپرست و علی گودرزوندچگینی مدیر روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین مطالبی پیرامون اهمیت و نقش خبرنگاران در ترویج فرهنگ ایثار اجتماعی و ایثار و شهادت بیان کردند و خبرنگاران از نگاه ویژه سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین به آنان و زحمات مدیر و کارشناسان روابط عمومی بنیاد قدردانی کردند.

همچنین سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین و مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری قزوین با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از خبرنگاران جانباز ولی‌الله حسین‌زاده و رضا اسدی و همچنین خبرنگاران فعال و برتر حوزه ایثار و شهادت نسرین رحیمی از خبرگزاری ایرنا، سهیلا عظیمی از خبرگزاری بسیج، زینب کلهر از خبرگزاری برنا، زهرا محبی از پایگاه ایثار و نوید شاهد، سید حسن حسینی از خبرگزاری حوزه، لیلا بیگدلی از پایگاه خبری رکنا، نسترن کیماسی از خبرگزاری دفاع مقدس، محمدرضا قزوینی‌مقدم از روزنامه ولایت، ندا حسین‌پور از خبرگزاری صداوسیما و باشگاه خبرنگاران جوان و طاهره موسوی از پایگاه خبری تیتر قزوین تجلیل کردند.

48

کد خبر 1660535

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار