مطالبه حل مشکلات آبی عضو شورا اسلامی شهرکرد از مسئولان

عضو شورای اسلامی شهرکرد گفت: کارشناسان در سال‌های اخیر در حوزه آب بارها هشدار داده‌اند که شهرکرد منابع آب پایدار ندارد اما متاسفانه چندین سال است که آب شرب مردم با مشکل مواجهه است و برای رفع موانع اقدام جدی انجام نشده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، یکصد و پانزدهمین جلسه فوق العاده شورای اسلامی شهرکرد در خصوص«مشکل بحران کم‌آبی مرکز استان» با حضور مسلم صادقی معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای استان و نادر چراغپور مدیر منابع آب شهرستان شهرکرد، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرکرد تشکیل شد.

در این جلسه اعضای شورا حل مشکلات قطعی آب در شهرکرد را مطالبه کردند و خواستار رسیدگی هرچه سریعتر مدیران وزرات نیرو به مشکلات مرکز استان چهارمحال و بختیاری شدند.

ماشاالله ایزدی در این جلسه گفت: کارشناسان در سال‌های اخیر در حوزه آب بارها هشدار داده‌اند که شهرکرد منابع آب پایدار ندارد اما متاسفانه چندین سال است که آب شرب مردم با مشکل مواجهه است وبرای رفع موانع اقدام جدی انجام نشده است.

عضو شورای اسلامی شهرکرد خطاب به مهمانان جلسه ادامه داد: امروز مردم پایتخت تامین نزدیک به ١١ درصد آب ایران از خوردن آب شرب محروم‌اند، چه جوابی دارید؟ چرا مرکز استان باید در چنین شرایطی قرار بگیرد؟

ایزدی با بیان اینکه مرکز استان حتی یک تصفیه خانه استاندارد ندارد، اظهار داشت: مسئولان باید پاسخگوی مطالبات مردم باشند که یکبار سوالات مردم این است چرا برنامه و استراتژی مشخصی در حوزه آب شرب مردم ندارید؟

وی با بیان اینکه آب پایدار برای مردم شهرکرد تامین کنید، ادامه داد: برای انجام این مهم از پیشنهادات و راهکارهای نمایندگان مردم در پارلمان شهری استفاده و برای تسهیل در امور آب شرب مردم، از کارشناسان متخصص، کارآمد و باتدبیر دعوت به همکاری کنید.

عضو شورای اسلامی شهرکرد گفت: فضای سبز شهرکرد در حال نابودی است چه کسی پاسخگو است؟

ایزدی ادامه داد: ما نمایندگان مردم در شورای اسلامی شهرکرد برای اجرای پروژه‌های شهری در کنار شما هستیم و خواهیم بود شما نیز دست به دست هم دهید و با وحدت‌نظر مطالبات مردم را پاسخگو باشید.

46

کد خبر 1664619

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار