به مناسبت هفته دولت ۴۷ پروژه عمرانی برق رسانی در استان سمنان افتتاح می شوند

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه گفت: به مناسبت هفته دولت،۴۷ پروژه عمرانی برق رسانی با صرف اعتباری به مبلغ ۴۸۸ میلیارد و ۲۰۱ میلیون ریال افتتاح می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،سید محمد حسینی نژاد افزود: ۱۵ پروژه توسعه و احداث شبکه‌های توزیع برق با اعتبار ۱۳۴ میلیارد و ۷۵۸میلیون ریال، دو پروژه هوشمند سازی شبکه و تجهیزات الکتریکی با مبلغ ۲۰ میلیارد و ۶۸۶میلیون ریال، ۱۶ پروژه اصلاح و بهینه سازی شبکه های توزیع برق با اعتبار ۱۶۱ میلیارد و ۲۷۲ میلیون ریال، هشت پروژه در قالب تامین برق متقاضیان جدید شهری و روستایی با مبلغ ۷۴ میلیارد و ۳۹ میلیون ریال و شش پروژه در راستای افزایش قابلیت اطمینان شبکه با اعتبار ۹۷ میلیارد و ۴۴۶ میلیون ریال به عنوان پروژه های قابل افتتاح این شرکت به شمار می روند.

وی افزود: احداث ۹۴ کیلومتر شبکه هوایی و زمینی، نصب ۱۷۰ ایستگاه توزیع برق با ظرفیت ۲۸ مگاولت آمپر، جذب هشت هزار و ۵۳۵ مشترک جدید، تامین برق یک روستا، نصب یک هزار و ۱۱۹ دستگاه سرچراغ روشنایی معابر و دایر نمودن ۳۴ انشعاب برق چاه آب کشاورزی، از جمله اقدامات این شرکت از شهریور سال قبل تا به حال به شمار می رود که ۱۴۵ میلیارد تومان صرف اجرای این اقدامات شده است.

حسینی نژاد به ارائه سه خدمت رایگان همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: از دوم تا هشتم شهریور ماه سال ۱۴۰۱، مشترکان برق خانگی تک فاز استان می توانند از طریق سامانه "برق من"، سه خدمت «تغییر مکان داخلی لوازم اندازه گیری»، «تغییر مالکیت انشعاب تک فاز » و «آزمایش لوازم اندازه گیری انشعاب تک فاز » را به صورت الکترونیکی اخذ نمایند.

وی با عنوان این که طرح بهارستان از سوی شرکت توانیر به شرکت های توزیع برق ابلاغ شده تا در یک فرآیند پنج ساله شبکه برق روستاها را بهسازی کنند یادآور شد: در سال جاری اصلاح و بهسازی و توسعه شبکه ۹۳ روستا در سطح استان به مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال پیش بینی و تصویب شده که تاکنون نسبت به بهینه سازی شبکه ۱۲ روستا اقدام شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق برق استان درخصوص واگذاری سامانه برق خورشیدی قابل حمل به شماری از عشایر استان، اظهار کرد: به منظور تامین برق عشایر کوچنده، از اواخر سال ۹۹ تاکنون، ۵۶۰ دستگاه تحویل و طبق برنامه ۲۰۰ دستگاه دیگر در برنامه تحویل تا پایان امسال قرار دارد.

حسینی نژاد در بخش دیگر این نشست خبری، موضوع همکاری بخشهای مختلف مصرف را تشریح کرده و یادآور شد: تعداد شش هزار و ۱۶۱ تفاهم نامه همکاری با مشترکان صنعتی، تجاری، کشاورزی، اداری، سی ان جی و دیزل ژنراتور، برای گذر از پیک بار تابستان امسال منعقد شده است.

وی تصریح کرد: مجموع نیروگاه های تولید پراکنده متصل به شبکه توزیع برق در سطح استان شامل گازسوز، برق آبی و خورشیدی با قدرت حدود ۱۲ مگاوات و مجموع انرژی تولیدی آنها در سال ۳۲ هزار و ۶۰۷ مگاوات ساعت برآورد می شود.

۴۶

کد خبر 1665479

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =