به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سید محمد میربابایی، مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار کرد: این مقدار گوشت قرمز از یکهزار و ۷۸واحد دامداری سنتی و صنعتی در حوزه پروار کردن دام در استان تولید میشود.
او افزود: ۳۶هزار و ۲۴۴تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان طی سال جاری تولید میشود.
این مسئول با بیان اینکه امسال با وجود خشکسالی شاهد رشد تولید گوشت قرمز بودهایم گفت: این افزایش تولید در راستای تامین نهادههای دامی توسط دولت، صدور مجوز قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی و اتخاذ تدابیر لازم برای صادرات دام زنده پروارشده (غیرمولد) و همچنین خرید تضمینی توسط شرکت پشتیبانی امور دام محقق شده است.
میربابایی با بیان اینکه ۵۵۲واحد دامداری صنعتی در استان فعال است، اظهار کرد: این تعداد شامل ۴۷۹واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت ۸۲هزار و ۶۹۸راس گوسالهپرواری، ۴۰واحد گوسفندداری با ظرفیت ۳۱هزار و ۲۰۵راس گوسفند داشتی و ۴۱واحد پرواربندی گوسفند با ظرفیت ۳۰هزار و ۵۶۵راس برهپرواری است.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین افزود: همچنین ۵۲۶واحد دامداری سنتی در استان نیز فعال است.
این مسئول گفت: در حال حاضر ۱۷هزارو ۸۹۷بهرهبردار در زمینه تولید گوشت قرمز فعالیت دارند.
میربابایی با بیان اینکه شهرستانهای بویینزهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کردهاند گفت: بویینزهرا ۳۱درصد، قزوین با ۲۷درصد و مابقی شهرستانها ۴۱درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص دادهاند.
او میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در استان را بالغبر ۱۴هزارتن برآورد کرد و یادآور شد: این موضوع نشانمیدهد این استان علاوه بر تأمین گوشت قرمز مورد نیاز خود، بخشی از نیازهای کشور را نیز تأمین میکند.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: استان قزوین در تولید گوشت قرمز داری وضعیت مطلوبی بوده و با رتبه۱۳ در سطح کشور جزو استانهای موفق و پیشرو در این زمینه محسوب میشود.
46
نظر شما