کاروان راهیان عصر ظهور لرستان عازم کربلا شد

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)در لرستان گفت: کاروان راهیان عصر ظهور از لرستان جهت شرکت در راهپیمایی باشکوه اربعین عازم کربلا شد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،مجید طائف در آیین بدرقه کاروان راهیان عصر ظهور، اظهار کرد: کاروان راهیان عصر ظهور با محوریت حلقه های میانی و با پشتیبانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) جهت شرکت در راهپیمایی باشکوه اربعین عازم کربلا شد

وی افزود: این کاروان با شرکت ۱۳۰ نفر از فعالین خانه های کمیته امداد، بهزیستی، هلال احمر و بنیاد احسان امروز طی آیینی جهت شرکت در شرکت پیاده روی اربعین بدرقه شدند.

مدیر کل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) لرستان بیان کرد: این کاروان۲ روز در نجف حضور خواهد داشت و بعد از سه روز پیاده روی عازم کربلا خواهند شد و بعد از دو روز اقامت در آنجا به کشور باز خواهند گشت.

طائف تصریح کرد: افراد اعزامی در این کاروان از حلقه‌های میانی بوده که در محلات کمتر توسعه یافته نقش محوری را در راستای محرومیت زدایی برعهده دارند.

وی افزود: طرح تحول و توانمندسازی محلات ۲۰۲۰ کشور از سال گذشته در لرستان در حال اجرا است و زائرین این سفر از مسئولین اجرای طرح در محلات استان هستند.

48

کد خبر 1668981

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار