پروتکل تقویم نمایشگاهی درچهارمحال وبختیاری تدوین می شود

ایسنانوشت: سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری در حاشیه بازدید از نمایشگاه دام و طیور و صنایع وابسته آن، گفت: پروتکل تقویم نمایشگاهی در استان انجام می‌شود.

محمدکاظم منزوی در حاشیه بازدید از نمایشگاه دام و طیور و صنایع وابسته آن در تهران، اظهار کرد: برای توسعه صنایع استان به دنبال تهیه پروتکل تقویم نمایشگاهی هستیم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری هدف از این اقدام را برنامه ریزی صحیح و اصولی برای تقویت ارتباطات تجاری و صنعتی واحدهای صنعتی استان با صنایع و بازار استان‌های دیگر و ایجاد بستر لازم برای ورود به بازارهای برون مرزی عنوان کرد و افزود: تحقق عملی این پروتکل می‌تواند باعث بهبود وضعیت اشتغال‌زایی صنایع در استان و تقویت روح امید به عنوان مطالبه محوری مقام معظم رهبری شود.

وی با انتقاد از عدم حضور منسجم صنایع چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه دام ،طیور و صنایع وابسته آن، یادآور شد: برای بهره‌گیری از ظرفیت این نمایشگاه برای بهبود وضعیت کمی و کیفی محصولات، خواستار همکاری همه‌جانبه نهادهای مرتبط برای بهره‌مندی از صنایع استان هستیم.

به گزارش ایسنا، نمایشگاه دام و طیور و صنایع وابسته از ۱۲ شهریور به مدت ۴ روز در سالن نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شده و شرکت فرادانه از استان چهارمحال و بختیاری در آن شرکت دارد.

46

کد خبر 1670650

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین