صدر: بدخواهان اربعین سعی در ایجاد فتنه دارند/ امسال صلح طلبی بسیار ضروریست

ایسنا نوشت: رهبر جریان صدر عراق در رابطه با سعی "دشمنان" در ایجاد فتنه در مراسم اربعین حسینی (ع) و راهکار جلوگیری ایجاد آن بیانیه‌ای منتشر کرد.

در بیانیه صدر آمده است: «طرف‌هایی هستند که خواهان ایجاد فتنه هستند، صلح طلبی در اربعین امسال بسیار ضروریست».

رهبر جریان صدر افزود: «هرکسی که هر توهین یا تنش و درگیری از او سر بزند ما از او برائت می‌جوییم و باید با تماس به نهادهای مختص، آن اشخاص را به دستان قانون بسپاریم».

وی در ادامه بیانیه خود نوشت: «حتی اگر کسی به شما توهین کرد یا آن را نادیده بگیرید یا آن شخص را به نهاد قانونی معرفی کنید و هیچ کس حق پاسخ توهین را ندارد چرا که همه خدمت امام حسین (ع) را می خواهیم و نه خدایی ناکرده از بین بردن شعائر و مقدسات و صلح و راضی به تکرار حوادث شعبان نخواهیم بود؛ عراق امانتی برگردن همه ما بدون استثنا است».

310310

کد خبر 1670946

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین