۲۷ نفر
۱۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۹
بیانیه تهدیدآمیز کاخ سفید علیه ایران

ایسنا نوشت: کاخ سفید با انتشار بیانیه‌ای خصمانه به ادعای واهی حمله سایبری ایران علیه آلبانی واکنش نشان داد و تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران با پیامدهای این اقدام مواجه خواهد شد.

کاخ سفید در واکنش به ادعای بی‌اساس حمله سایبری گسترده ایران به آلبانی که بهانه‌ای برای این کشور شده است تا روابط دیپلماتیک خود را با تهران قطع کند، واکنش نشان داد.

در این بیانیه که روی وب سایت کاخ سفید قرار گرفته با تکیه بر این ادعای اثبات نشده، آمده است که ایالات متحده به‌طور قوی حمله سایبری به آلبانی، هم‌پیمان خود در ناتو را محکوم می‌کند و به همراه نخست وزیر آلبانی خواستار مسئول دانسته شدن ایران برای این حمله بی‌سابقه است.

کاخ سفید در ادامه بیانیه خود بدون ارائه هر گونه سند و شواهدی مدعی شده است، ایالات متحده اطمینان یافته است که دولت جمهوری اسلامی ایران حمله سایبری ۱۵ ژوئیه علیه آلبانی را انجام داده و مسئول عملیات هک و افشای اطلاعات بعد از آن است.

23311

کد خبر 1671677

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 43
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • دیپلمات رزمی سیاسی نیروی مقاومت اسلامی پیروز IR ۲۰:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۷
    مقامات امریکایی درارتباط با ایران اسلامی همواره باید مواظب حرف زدن هایشان باشند گذشت ان زمان که ان سان گذشت و باید بفهمند دوران پهلوی و قاجار گذشته است درحال حاظر بحول قوه الهی با توجه به شرایط ژوپولوتیکی ایران اسلامی تهدیدش برای امریکا گران تمام میشود ما چیزی برای ازدست دادن نداریم اما می توانیم امکانلت شمارا درمنطقه نابود کنیم پس هوشیارباشید و حرف دهانتان را بفهمید و قبل از انکه دهانتان را باز کنید اول به مغز نداشته تان رجوع کنید تا صدمه نبینید و بهترین نصیحت ما بشما جمع کردن بساط رژیم جعلی اسراییل از منطقه است..برقرارباشید تا بعد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین