این آسمان‌خراش‌ها نفس می‌کشند l آینده طراحی در دست هوش مصنوعی

دیجیاتو نوشت: یک معمار هندی با استفاده از ابزار هوش مصنوعی Midjourney دست به طراحی آسمان‌خراش‌های متفاوت زده است.

هوش مصنوعی روزبه‌روز پیشرفته‌تر می‌شود و نقش مهم‌تری در زندگی انسان ایفا می‌کند. حالا معماری به نام «ماناس باتیا» تصمیم گرفته از هوش مصنوعی برای طراحی آسمان‌خراش‌ها و شهرهای آینده استفاده کند که نتایج جالبی در پی داشته است.

در مجموعه تصاویری که توسط این طراح هندی منتشر شده، آسمان‌خراش‌هایی را می‌بینیم که با طبیعت همزیستی دارند. این معمار برای سازه‌هایش از هوش مصنوعی Midjourney استفاده کرده که نتیجه این کار طراحی آسمان‌خراش‌های با قابلیت رشد و تنفس بوده است.

آسمان‌خراش‌هایی که نفس می‌کشند

ابزار هوش مصنوعی Midjourney که توسط باتیا مورد استفاده قرار گرفته، بر اساس دستورات متنی، تصاویر تولید می‌کند و این معمار برای پروژه‌ای به نام «AI x Future Cities»، از عبارت‌هایی مانند «برج‌های آینده‌نگرانه»، «فناوری اتوپیایی»، «همزیستی» و «مواد زیست‌تابی» استفاده کرده و با مجموعه‌ای از تصاویر آسمان‌خراش‌های متفاوت در شهرهای مدرن روبه‌رو شده است.

به گفته باتیا، طراحی هرکدام از این آسمان‌خراش‌ها نزدیک به ۲۰ دقیقه زمان برده و البته برای اینکه به نتیجه دلخواه برسد، تا ۱۰۰ بار دستورات را بهینه کرده است. در نهایت هم با استفاده از فتوشاپ، طراحی‌ها را بهبود داده تا ظاهر جذاب‌تری پیدا کنند. علاوه بر این، هربار که دستورات تازه‌ای به هوش مصنوعی داده می‌شد، خودش را تمرین می‌داد و تصاویر بهتری ارائه می‌کرد.

در پروژه دیگری به نام «Symbiotic Architecture» یا «معماری همزیستی»، باتیا به دنبال طراحی آسمان‌خراش‌ها با مواد زنده بود و برای اینکار از بلندترین درخت دنیا به نام «هایپریون» در کالیفرنیا با ارتفاع ۱۱۵ متر الهام گرفت.

این آسمان‌خراش‌ها نفس می‌کشند l آینده طراحی در دست هوش مصنوعی

باتیا معمار یک شرکت هندی به نام «Ant Studio» است که در زمینه پروژه‌های مربوط به سیستم‌های تهویه مطبوع طبیعی و کاهش مصرف انرژی کار می‌کند. به همین دلیل در پروژه مفهومی باتیا شاهد پوست طبیعی درخت برای خنک کردن ساختمان با فرایند طبیعی تبخیر و تعرق و تنظیم دما در طول روز هستیم. به گفته باتیا، اگر مصالح ساختمانی ارگانیک داشته باشیم که بتوانند رشد و زندگی کنند، تهویه مطبوع از طریق فرایندهای طبیعی صورت می‌گیرد.

اگرچه با طرح‌های مفهومی روبه‌رو هستیم که در آینده نزدیک به واقعیت نمی‌پیوندند، اما می‌توانند روی خلاقیت مهندسان تاثیرات مثبتی داشته باشند و آینده‌ای را امکان‌پذیر کنند که امروزه به ذهن اکثر افراد نمی‌رسد. به احتمال بسیار زیاد در آینده نزدیک هوش مصنوعی نقش پررنگ‌تری در دنیای معماری و طراحی ساختمان‌ها پیدا می‌کند.

۲۲۷۲۲۷

کد خبر 1673067

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۱
    6 1
    درایران یک سازنده ای که برای هفت پشت جمع کرده! ودیگه نگرانی خاصی برای پروژهای نوین نداره،میتونه دست به ساخت یک نمونه ازاینها بزنه! بی شک هرواحد آپارتمان حیاط! وفضای سبز داشته باشد با ویلایی زیاد فرق نمیکنه ومشتریهای لاکچری واهل دل خودش روداره
    • IR ۰۷:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۲
      5 1
      فكر نكنم براي سازندگان ايراني اين چيزها مهم باشد چون فقط پول را مي شناسند
  • IR ۱۳:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۲
    1 1
    چه قشنگ ولی فکر نکنم توی ایران همچین چیزی باشه مغزشون به این چیز ها نمیرسه 👾 تنها چیزی که براشون مهم پول
  • مهدی IR ۱۶:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۲
    0 0
    من با این هوش مصنوعی کار‌ کردم هر کارش کمتر از ۲ دقیقه طول میکشه و اگه از کلمات درست استفاده کنید همون عکسای اول خوب میشه چجور ایشون صد بار و هر بار ۲۰ دقیقه کار کرده؟
  • فاطمه IR ۲۲:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۲
    1 0
    به نظر من کسی همچنین چیزی رو طلب نکرده وگرنه تا الان ساخته شده بود متاسفانه ما ایرانی ها سقف آرزو و خواسته هامون کوچیکه
    • ..a IR ۲۳:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۳
      0 0
      شاید سقف آرزو های تو پایینه وگرنه آدم سالم سطح آرزوهاش پایین نیست و ایران هم تو این مدت خیلی پیشرفت داشته هم ار نظر نظامی و هم چیزای دیگه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین