۱۳ نفر
۲۹ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۲
کلاس شیرینی پزی کجا بریم؟

شیرینی پزی یکی از هنرهای بسیار لذت‌بخش است و افراد زیادی هستند که به این هنر علاقه‌مند هستند.

با توجه به این‌که مهارت و تجربه در شیرینی پزی از اهمیت زیادی برخوردار است، افرادی که قصد داشته باشند هنر آشپزی و شیرینی پزی را به‌صورت حرفه‌ای دنبال کنند، باید در کلاس‌های شیرینی پزی شرکت کنند و با استفاده از تجربیات اساتید این رشته در آموزشگاه شیرینی پزی و یا مراجعه به کتاب آشپزی، فوت‌وفن این حرفه را یاد بگیرند. دقت به دستورالعمل‌ها و نکات مهم برای شیرینی پزی از اهمیت بالایی برخوردار است و همیشه باید در شیرینی پزی به مقدار مواد اولیه دقت شود.

ترکیب مواد اولیه طبق دستور پخت شیرینی نیز بسیار مهم است. چراکه اگر مواد اولیه به‌دقت اندازه‌گیری نشوند، ممکن است کیفیت شیرینی یا کیکی که آماده‌شده چندان مناسب نباشد. در این مقاله قصد داریم با معرفی چند آموزشگاه شیرینی پزی و کلاس شیرینی پزی به شما کمک کنیم تا بتوانید با توجه به علاقه و هدف خودتان یکی از این کلاس ها را انتخاب کنید و در این رشته به یک فرد حرفه ای تبدیل شوید.

یکی از این آموزشگاه های شیرینی پزی که به عنوان یک مرکز معتبر در شهر تهران فعالیت می‌کند و دوره های آشپزی و شیرینی پزی را با ارائه مدرک معتبر از سازمان فنی و حرفه ای به هنرجویان ارائه می کند، آموزشگاه شیرینی پزی و آشپزی سفره ایرانی است که در ادامه بحث بیشتر در رابطه با این آموزش ها و مدارک ارائه شده توسط اساتید این مجموعه صحبت می کنیم.

آموزشگاه شیرینی پزی سفره ایرانی

در ابتدای بحث نیز به این مطلب اشاره کردیم آشپزی و شیرینی پزی جزو هنر ها و شغل های بسیار پرطرفدار هستند و افرادی که به‌صورت حرفه‌ای در رشته آموزش ببینند، می توانند درآمد بسیار خوبی کسب کنند و می توانند با راه اندازی یک کسب و کار موفق آینده خوبی در ایران یا سایر کشورهای دیگر داشته باشند. بسیاری از افراد در سال های اخیر با شرکت در دوره های آموزش آشپزی و شیرینی پزی و ثبت نام در آموزشگاه های شیرینی پزی، معتبر مدرک این رشته را به دست می آورند و به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند.

لازم به ذکر است که به دست آوردن مهارت و تجربه در این رشته نیازمند تمرین و تکرار است و افرادی که به این حرفه علاقه داشته باشند، می توانند با مطالعه کتاب آشپزی و استفاده از تجربیات اساتیدی که در زمینه آشپزی و شیرینی پزی سابقه دارند، موفق تر عمل کنند؛ بنابراین تنها داشتن یک مدرک برای شروع آشپزی و شیرینی‌پزی کافی نیست. بلکه داشتن مهارت و تجربه در حال حاضر حرف اول را می زند. یکی از آموزشگاه های معتبری که در شهر تهران مشغول به کار است، آموزشگاه سفره ایرانی است که جزو مراکز معتبر آموزش مهارت شیرینی پزی و آشپزی می باشد.

این مجموعه به هنرجویان خود مدرک بین المللی سازمان فنی حرفه ای را ارائه می کند. افرادی که قصد کار کردن در کشورهای دیگر را داشته باشند می توانند با استفاده از این مدرک مهاجرت کنند. در این قسمت به انواع مدارک که توسط آموزشگاه سفره ایرانی به هنرجویان اعطا می شود، اشاره می‌کنیم.

· مدرک معتبر آشپزی

· مدرک قابل ترجمه شیرینی پزی

· مدرک نانوایی مخصوص مهاجرت

· مدرک معتبر برای کافی شاپ

افرادی که قصد شرکت در دوره های شیرینی پزی مقدماتی یا حرفه ای را داشته باشند می توانند مدارک مربوط به هر یک از این رشته ها را دریافت کنند.

کلاس‌های مقدماتی درجه ۲، برای افرادی است که هیچ گونه آشنایی با شیرینی پزی و فوت‌وفن این رشته ندارند؛ بنابراین می توانند با شرکت در کلاس آشپزی مقدماتی درجه ۲ سفره ایرانی نکات اصلی و پایه برای شیرینی پزی را فرا بگیرند و به‌صورت حرفه‌ای کار خودشان را آغاز کنند.

اما افرادی که با شیرینی پزی آشنایی دارند و به دنبال افزایش مهارت خودشان هستند می توانند در دوره شیرینی پزی حرفه ای درجه ۱ شرکت کنند و پس از دریافت مدرک بین المللی شیرینی پزی حرفه ای به عنوان یک فرد حرفه ای مشغول به کار شوند. در این دوره ها اساتید آموزشگاه سفره ایرانی تمامی فوت‌وفن های مربوط به شیرینی پزی را در اختیار هنرجویان قرار می دهند.

لازم به ذکر است که کتاب شیرینی پزی سفره ایرانی نیز در اختیار هنرجویان این رشته قرار می گیرد و افرادی که قصد داشته باشند بیشتر با این رشته آشنا شوند می تواند pdf این کتاب را تهیه کنند و یا اقدام به خرید کتاب نمایند.

آموزشگاه شیرینی پزی یا مدرک بین‌المللی

در آموزشگاه شیرینی پزی سفره ایرانی پس از پایان هر دوره هنرجویانی که در آزمون های سازمان فنی و حرفه ای شرکت می کنند در صورت قبولی در آزمون و کسب حد نصاب نمرات از طرف آموزشگاه شیرینی پزی سفره ایرانی مدرک بین المللی دریافت می کنند. با توجه به اینکه ۹۵% از هنرجویانی که در امتحانات برگزار شده از طرف سازمان فنی و حرفه ای شرکت می کنند؛ نمره قبولی به دست می‌آورند، آموزشگاه شیرینی پزی سفره ایرانی مفتخر است که انواع آموزش های باکیفیت و مهارت های کاربردی را به هنرجویان خود آموزش داده، به همین خاطر می توان این مجموعه را به عنوان یکی از بهترین آموزشگاه های آشپزی شیرینی پزی در سطح تهران معرفی کرد.

آموزشگاه شیرینی پزی خوب چه ویژگی هایی دارد؟

· از ویژگی های یک آموزشگاه شیرینی پزی خوب می توان به داشتن اساتید دلسوز و مجرب اشاره کرد. در صورتی که اساتید و اندازه کافی جزئیات را در اختیار هنرجویان قرار ندهند و فوت‌وفن های کار را به هنرجویان آموزش ندهند، شرکت در این کلاس ها نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت. به همین خاطر باید حتماً در کلاس‌های شیرینی پزی شرکت کنید که اساتید حرفه ای و با تجربه در این کلاس ها آموزش می دهند و با اشاره به جزئیات مفید و کوچکترین نکات می‌توانند شما را به یک قناد حرفه ای تبدیل کنند.

· دومین ویژگی که یک کلاس شیرینی پزی و آموزشگاه شیرینی پزی خوب دارا است، هزینه های مناسب است. در صورتی که هزینه‌های این کلاس ها بسیار بالا باشد، هنرجویان نمی‌توانند در این کلاس ها شرکت کنند و بهره کافی از آموزش‌ها ببرند؛ بنابراین اگر یک کلاس آموزشی خوب هزینه های مناسبی داشته باشد یا هزینه ها را به‌صورت قسطی دریافت کند، برای هنرجویان تازه کار بسیار مناسب است.

· ویژگی دیگری که باید به آن اشاره کنیم این است که یک آموزشگاه شیرینی پزی خوب باید دوره های شیرینی پزی جدید و متنوعی را برگزار کنند تا هنرجویان بتوانند بر اساس علاقه خودشان در کلاس‌های مورد نظر شرکت کنند. همچنین این آموزشگاه باید مدرک بین المللی به هنرجویان ارائه کند تا بتوانند علاوه بر کشور ایران در سایر کشورهای دیگر نیز از مدرک خودشان بهره ببرند.

کلام پایانی

شیرینی پزی و آشپزی طرفداران بسیار زیادی دارد اما شیرینی پزی، دکور کیک و کیک پزی یک حرفه گسترده و متنوع محسوب می‌شود. افراد باید بتوانند با استفاده از خلاقیت و مهارت خودشان انواع شیرینی کیک و دسر را آماده و تزیین کنند. اگرچه خلاقیت و استعداد نقش مهمی در فراگیری حرفه شیرینی پزی دارد، اما افرادی که بخواهند به‌صورت حرفه‌ای فعالیت کنند باید در کلاس‌های شیرینی پزی و آشپزی شرکت کنند تا بتوانند تمام مهارت ها و فوت‌وفن های لازم برای این حرفه را آموزش ببینند و به‌صورت یک فرد حرفه ای شروع به کار کنند.

کد خبر 1676081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =