حمیدرضا کاتوزیان با حضور در کافه خبر، با اشاره به حوادث بعد از انتخابات 88 گفت: من بعد از آغاز حوادث بعد از انتخابات 88 یک بار به مسئولین صدا و سیما گفتم به سمتی حرکت کنید که مردم ببینند حرفشان از رسانه زده میشود. بعداً دوستان برنامه هایی درست کردند که ظاهرا در همین راستا بود، اما تبدیل به تریبونی شد که مجریاش یک طرف دعوا شد و سطح کار آن چنان تنزل کرد که تصور هم نمیشد.
وی ادامه داد: وقتی صدا و سیما به عنوان رسانه ملی و رسانه نظام در یک مناقشه داخلی بین دو جریان سیاسیِ مومن و دیندار مثل یک دعوای خانوادگی نتواند بیطرف باشد یعنی وقتی عملا داور به نفع یک طرف بگیرد که دیگر این بازی فایده ندارد. ما از فضاهای سالم و دمکراتیک دور هستیم و فاصله زیادی داریم تا بتوانیم یا اجازه دهیم بین اشخاص و نظام، نسل جدید تفاوت قائل شوند. ما خودمان با رفتارهای غلط ولی بظاهر طرفدارانه از نظام و ولایت چالشهای سنگینی بوجود آورده ایم.
به عقیده وی بعد از انتخابات 88 یکی از دلایلی که عدهای از معترضین را خیابانها کشاند این بود که حرفشان را از رسانهها نمیشنیدند.
نماینده مردم تهران در مجلس هشتم با بیان اینکه اگر آنها میدیدند که یک سیاستمداری حرفهای او را می زند، میگفتند خوب حرفم زده شد، افزود: استثنائا، یک بار بنده در برنامه تهران 20 دعوت شدم و حرکت آقای رئیس جمهور و بعضی از اقدامات نهادهای درگیر در آن جریانات را نقد کردم. فردای آنروز در دانشگاه دیدم دانشجویان قدری آرام تر شدند و به من می گفتند خوب شد این حرفها را زدید . . . وقتی طرف ببیند که رسانه فضای باز ایجاد کرده است که حرفش شنیده می شود یک مقدار آرامش پیدا می کند، ولی وقتی اجازه ندهند حرفش زده شود، می آید در خیابان داد می زند و سنگ پرت می کند.
کاتوزیان تصریح کرد: ایجاد فضای سیاسی-اجتماعی عادلانه که همه گروه ها در رسانه حضور داشته باشند و نقادانه مسائل را بررسی کنند، میتواند هم تنش زدایی کند هم صیانت از نظام را ایجاد کند.
متن کامل گفتوگوی کاتوزیان با خبرآنلاین را اینجا بخوانید.
/29212
نظر شما