*روزنامه دولتی ایران با انتشار ویژهنامهای موهن با عنوان «خاتون» نهتنها یک گام هم در راه تبلیغ و ترویج عفاف و حجاب برنداشته است که برعکس در هر صفحهاش، صدها گام زنان عفیف و محجبه مسلمان و ایرانی را تحقیر کرده و آنان را با رقاصههای فرنگی دوران ناصرالدینشاه مقایسه کرده است. در اینکه جریان موسوم به جریان انحرافی تنها در پوشش و تلبیس به دین میپردازند و مفاهیم دینی از منظر آنان مفاهیمی هستند که میتوان عنداللزوم از آنها استفاده ابزاری کرد، تردیدی نیست. نمونه آن انتشار ویژهنامه 258 صفحهای و رایگان «خاتون» است و گویا قرار بر این گذاشته شده تا خاتونهای 2 و 3 و ... نیز تا زمان انتخابات انتشار یابند.
*مسامحه و تساهلپیشگی در برابر جریان انحرافی، نتیجهای جز این نداشته و ندارد که اصول و مبانی متقن دینی را به بازی بگیرند و حجاب و چادر را نتیجه سفر ناصرالدینشاه به فرنگ و دیدن رقاصههای فرنگی میدانند. این افراد گویا آیات مربوط به حجاب را در قرآن نخواندهاند که در آن از حجاب با عنوان «جلباب» یاد شده و اغلب لغتدانان جلباب را پوششی همچون چادر معرفی کردهاند (همانند چادر زنان عرب). سکوت و مسامحه در برابر هنجارشکنیها و عبور از خطوط قرمز اسلام و انقلاب امروزه موجب شده است تا جریان انحرافی بیدینی را در قالب دین و بیایمانی را در قالب ایمان معرفی کرده و سوار بر اسب قدرت شوند.
*در صفحه 71 ویژهنامه خاتون سوتیتری هست که عینا درج میشود: «گاهی در میان مدافعان یک شخصیت کاملا دینی و مذهبی مانند آقای احمدینژاد یا سید حسن نصرالله، بیحجابهایی دیده میشوند که ...سیار آتشیتر و انقلابیتر از مدافعان مذهبی ظاهر میشوند. بیحجابی پدیدهای است مدرن که تنها در دنیای مدرن قابل فهم است.»
*اگر بیحجابی پدیدهای مدرن است، پس زنان محجبهای که با پوشش خود در همین دنیای مدرن به دفاع از ارزشهای اسلامی و فرهنگی خویش میپردازند چه هستند؟ لابد به زعم نویسنده آن مطلب، ضد مدرن هستند؟! شگفتا در «خاتون یک» بی حجابی پدیدهای مدرن توصیف میشود و دنیای کنونی هم که مدرن است و نتیجهای که به خواننده القا میشود، مغایرت حجاب با دنیای مدرن است.
*به نظر میرسد آنچه که امروزه «جریان انحرافی» توصیف میشود، با تمام توان و نیروی خود وارد میدان شدهاند تا از قطار قدرت جا نمانند. گروههای هدف این جریان بهطور عمده بخش خاصی از طبقه متوسط جامعه انتخاب شدهاند، بخشی که به دلایل بسیاری که جای طرح آنها در این مختصر نیست، دارای سلایق و علایق مخصوص به خود هستند. در تازهترین ابتکار جریان یاد شده، چادر مشکی را که قرنهاست پوشش زنان ایرانی بوده و هست، تحفه ناصرالدین شاه قاجار از فرنگ توصیف کرده و آن را مکروه و متکبرانه دانسته است، در حالی که آن تحفه، شلیته بوده نه چادر!
47/217
نظر شما