۱۴ نفر
۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۴
خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی در ۴ گام

می‌خواهید رستوران خودتان را راه اندازی کنید؛ مهم‌ترین سرمایه‌گذاری ای که باید انجام دهید، خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی است.

گاه هزینه تجهیزات آشپزخانه‌ای که می‌خواهید خریداری کنید، از هزینه خرید محل رستوران نیز بیشتر می‌شود. در این گام باید خیلی عاقلانه قدم برداشت چراکه خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، سرمایه‌گذاری بلندمدتی است که مانند دیگر سرمایه‌گذاری‌ها برای شما سود بلندمدت هم خواهد داشت.

چرا کیفیت تجهیزات آشپزخانه صنعتی مهم است؟

مهم‌ترین نکته در خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی این است که حتماً از تجهیزات باکیفیت استفاده کنید. با خرید تجهیزات دست دوم که در بازار ایران به گستردگی به فروش می‌رسد، عملاً شما کیفیت رستوران و اعتبار خود را فدای هزینه اولیه می‌کنید.

تجهیزات بی‌کیفیت به‌سادگی خراب خواهند شد و ممکن است یک خط تولید غذا و یا کل پروسه پخت رستوران را مختل کند.

همچنین تجهیزات آشپزخانه صنعتی دست دوم، هزینه‌های جانبی بسیاری دارند و ماهیانه از سود و درآمد شما کسر می‌کنند.

مزایای استفاده از تجهیزات باکیفیت عبارت‌اند از:

· کیفیت بالاتر غذا و طعم بهتر آن

· تجهیزات باکیفیت ارزش غذایی محصولات را حفظ می‌کنند

· تجهیزات استاندارد انرژی کمتری استفاده خواهند کرد

· با استفاده از تجهیزات باکیفیت و نو، از فشار کار روی آشپزان و پرسنل آشپزخانه می‌کاهید

· هدررفت مواد غذایی در تجهیزات باکیفیت کمتر است

· مواد اولیه مانند روغن در تجهیزات نو کمتر مصرف می‌شوند

· تجهیزات نو، از نظر بهداشتی بیشتر پیشنهاد می‌شود

گام اول؛ قرارداد با شرکت‌های راه اندازی رستوران

امروز شرکت‌های مشاور راه اندازی رستوران خدمات گسترده‌ای به مشتریان خود می‌دهند. از طراحی آشپزخانه صنعتی تا مشاوره برندینگ، تدوین طرح تجاری و همچنین تولید و تأمین تجهیزات آشپزخانه صنعتی. به همین دلیل است که در خرید تجهیزات رستوران بهینه‌ترین و کم‌هزینه‌ترین کار قرارداد با شرکت‌هایی است که صفر تا صد راه اندازی رستوران را انجام می‌دهند.

امروزه شرکت‌های متعددی هستند که این خدمات را ارائه می‌دهند. برای یافتن آن‌ها معیارهای زیر را در نظر بگیرید:

· سابقه فعالیت شرکت چقدر است؟

· آیا شرکت تولیدکننده تجهیزات هم هست یا فقط فروشگاهی برای تأمین تجهیزات است؟

· چه خدمات دیگری به جز تولید و تأمین تجهیزات آشپزخانه صنعتی ارائه می‌شود؟

· آیا گارانتی فروش تجهیزات به مشتریان ارائه می‌شود؟

· خدمات پس از فروش شامل چه مواردی می‌شود؟

گام دوم؛ طراحی منو

خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی در ۴ گام

در راه اندازی رستوران، یکی از اولین گام‌ها انتخاب منوی رستوران است. منوی رستوران مشخص می‌کند که شما چه غذاهایی را روبروی مشتریان قرار می‌دهید و در نتیجه می‌دانید چه تجهیزات و چه خط تولیدی را باید تدارک ببینید.

در طراحی منوی رستوران حتماً از مشاور راه اندازی رستوران و یا سرآشپز کمک بگیرید. این گام یکی از استراتژیک‌ترین گام‌های شما در راه اندازی کسب‌وکار رستوران‌داری است. در مقاله‌ای در سایت آپادانا تجهیز آراز به‌صورت مفصل به نکات اساسی طراحی منو پرداخته‌ایم. پیشنهاد می‌شود حتماً آن‌ها را مطالعه کنید.

در انتخاب منو باید مضمون و کانسپت رستوران به‌درستی تشخیص داده شود و بر آن اساس منو طراحی شود. چه خط تولیدی باید طراحی شود و برای آنچه تجهیزاتی باید انتخاب شود.

گام سوم؛ برآورد هزینه تجهیزات

یکی از کارهایی که شرکت‌های راه اندازی رستوران انجام می‌دهند برآورد هزینه‌ها است، که در مرحله طرح تجاری باید مشخص شود. در این میان لیستی از مهم‌ترین تجهیزات فهرست خواهد شد و مهم‌ترین تجهیزات بر اساس هزینه/فایده انتخاب می‌شود.

به جز تجهیزات و دستگاه‌هایی که باید خریداری کنید، مشاور راه اندازی رستوران به شما در خرید لوازم و وسایل آشپزخانه صنعتی یاری می‌رساند. وسایل ریز و درشتی که جمع‌آوری و تهیه لیستی از آنها نیز هزینه بردار خواهد بود.

گام چهارم؛ طراحی آشپزخانه صنعتی

همچنین تجهیزات بایستی بر اساس طراحی آشپزخانه صنعتی انتخاب شود. طراحی آشپزخانه و چیدمان تجهیزات بر اساس آن بر روی بازدهی آشپزخانه صنعتی بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

بر همین اساس است که پلان‌های مختلفی برای آشپزخانه صنعتی توسعه‌یافته‌اند که هفت مورد از معروف‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از:

· طراحی خطی: مناسب فست فودها با منوی ثابت

· طراحی جزیره‌ای: مناسب رستوران‌ها با منوی متنوع

· طراحی منطقه‌ای: مناسب رستوران‌های بزرگ

· طراحی گالری: مناسب فضاهای کوچک

· طراحی باز: قابلیت مشاهده رستوران از سالن را بالا می‌برد

· طراحی ارگونومیک: تمرکز بر راحتی و آسایش کارکنان است

انتخاب برندهای تجهیزات آشپزخانه صنعتی

امروز در کشور ما بیشتر تجهیزات آشپزخانه صنعتی، در کارخانه‌های داخلی تولید می‌شوند. البته در این میان برندهای ترکیه‌ای، آلمانی، ایتالیایی و آمریکایی نیز به گستردگی در بازار موجود است. بدیهی است که خرید از برندهای ایرانی هزینه کمتری در پی دارد چراکه هزینه کار در ایران کمتر است.

بااین‌حال قیمت این محصولات بسیار تابع قیمت ارز است. ورق‌های استیل که متریال اصلی در ساخت تجهیزات آشپزخانه صنعتی است، به‌صورت کامل از خارج از کشور تأمین می‌شوند. به این هزینه‌ها باید هزینه های گمرک را نیز افزود.

در میان برندهای معروف ایرانی آپادانا تجهیز آراز با ۲۰ سال سابقه اعتبار بسیار بالایی دارد.

اگر علاقه‌مند هستید که از میان برندهای خارجی خرید خود را انجام دهید لیست زیر می‌تواند به شما کمک کند:

· لینکلن (Lincoln): تجهیزات فست فود.

· فاگور (FAGOR): در زمینه تجهیزات گرمایشی، سرمایشی و شستشوی آشپزخانه صنعتی.

· لوتوس (LOTUS): فر پیتزای لوتوس شهرت جهانی دارد.

· تاج و کارلسون (Taj & Carlson)

· هیلتون (Hilton)

· هوبرت (Hobert): تولید انواع فر

· توربو (Turbo Air): تجهیزات برودتی آشپزخانه صنعتی مانند یخچال و فریزر.

· رشنال (Rational): فر کامبی و فر کانوکشن

برندهای معروف تجهیزات کافی شاپ:

در میان تجهیزات کافی شاپ معروفترین برندها مربوط به کشور ایتالیا است. شرکت‌های معروفی که دستگاه اسپرسو و دیگر تجهیزات کافی شاپ را تولید می‌کنند عبارتند از:

· لاکیمبالی (La Cimbali)

· ویکتوریا (Victoria)

· فیورنزاتو (FIORENZATO)

· مازر (MAZZER)

حالا که شرکت طرف قرارداد خود را انتخاب کردید، طراحی منو را انجام دادید و چیدمان آشپزخانه صنعی را هم انتخاب کردید؛ نوبت این است که تصمیم آخر خود را بگیرید و برای راه اندازی رستوران و یا فست فود خود با شماره ۷۲۳۰۷ تماس بگیرید.

کد خبر 1679871

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =