امیدسلیمی بنی:"دریای ما به یکسری فضاهایی در حدود 100 در 50 متر محدود میشود که از نظر پذیرایی از مسافران بهشدت غمانگیز است و نام آن را هم گذاشتهایم «طرح دریا»."
این جملات، گوشه ای از انتقاد نماینده تنکابن نسبت به اجرای طرح سالم سازی دریاست. نماینده ای که حوزه انتخابیه اش به عنوان یکی از پربازدید کننده ترین مناطق گردشگری کشور شناخته می شود، ولی به قول نیکنام، نماینده این شهر، "به شدت غم انگیز" شده است.
ابوالفتح نیکنام در حالی از طرح "سالم سازی دریا" انتقاد می کند که پیش از این سپاه از آمادگی خود برای ساماندهی طرح سالم سازی دریا خبر داده بود. معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه کربلای مازندران در میانه تابستان امسال گفته بود: "در حال حاضر شش نقطه از طرح سالمسازی دریا برعهده سپاه استان است و توانایی سپاه برای 170 نقطه طرح سالمسازی دریای استان نیز وجود دارد."
با این وجود، نماینده تکنابن درباره طرح سالم سازی دریا می گوید: "تفریح در این مناطق فقط به این محدود میشود که مردم تنی به آب بزنند و برگردند، آن هم در جاهایی که سرنگ و اشیای دیگری مانند آن را میتوان دید. در واقع، هیچ چیز دیگری در گردشگری دریا وجود ندارد."
ولی معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران هادی ابراهیمی با اشاره به "رضایت بسیار بالا" از طرحهای سالم سازی دریا، می گوید: "چندین طرح دریا امسال با مشارکت بسیج سازندگی سپاه کربلای مازندران اجرا شده که رضایت از این طرحها بسیار بالا بوده است."
سالم سازی دریا با اعتبارات دولتی و مشارکت بخش خصوصی
فرماندار شهرستان تنکابن نیز با اشاره به اعتبار 150 میلیون ریالی برای سالم سازی دریا در سه نقطه از سواحل این شهرستان گفت: " در سال جاری تعداد طرح های سالم سازی دریا در این شهرستان از 2 طرح فعال به پنج طرح افزایش یافت."
غلامرضا مشایخی، فرماندار تکابن، از حضور "بخش خصوصی" که از سوی دولت، حمایت می شوند، در طرحهای سالم سازی، خبرداد: "این تعداد طرح های سالم سازی دریای با مشارکت بخش خصوصی و با حمایت دولت اداره می شود."
ولی برای نماینده تنکابن، چشم انداز طرح سالم سازی به این خوبی نیست. این عضو فراکسیون گردشگری مجلس با اشاره به عدم تعریف جامع برای گردشگری و سفرهای خارجی، می گوید: "در تنکابن منطقهای بهعنوان منطقهی ویژهی گردشگری معرفی شده است، اما دریغ از کمترین تعریفی که از گردشگری در این محل شده باشد. همچنین در رامسر، فرودگاه بینالمللی بزرگی در حال راهاندازی است، ولی میبینیم اقدامی برای گردشگران خارجی که میخواهند به رامسر وارد شوند و امکاناتی که باید برای آنها فراهم باشد، دیده نمیشود."
این نماینده معتقد است: "برخی مردم چه از ایران و چه از نقاط مختلف دنیا، وقتی میبینند در اسپانیا گاوها را ول میکنند و آنها میتوانند خودشان را با شاخ گاو درگیر کنند یا میتوانند مراسم پرتاب گوجه داشته باشند، تصمیم میگیرند به آنجا بروند. حتا در برخی کشورهای دیگر میبینیم که مسیرهای ویژهای برای اسبسواری خانوادهها وجود دارد و خانوادهها در کنار یکدیگر میتوانند از چنین فرصت و تفریحی استفاده کنند. وقتی چنین شرایطی وجود دارد، مردم ایران چقدر میتوانند به کیش بروند و اجناس بنجل بخرند؟"
47/233
نظر شما