اغتشاشات درچهارمحال وبختیاری با متانت وصبوری مهار شد

رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: اغتشاشات محدود در استان با متانت و صبوری و تدبیرمهار و رضایتمندی مردم فهیم و قدرشناس حاصل شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، مصطفی حیدری در دیدار با فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری، ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی و گرامیداشت و پاسداشت دلاوری‌ها و جان‌فشانی‌های سبز جامگان نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و یاد و خاطره شهدای عرصه تأمین نظم و امنیت اظهارداشت: هدف از این دیدار قدردانی از زحمات پرسنل خدوم نیروی انتظامی به واسطه تعامل و همکاری با شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر و همچنین تلاش مجدانه برای برقراری نظم و امنیت در استان و شهر شهرکرد است.

رئیس‌ شورای اسلامی شهرکرد گفت: نیروی انتظامی تحت منویات خردمندانه مقام معظم رهبری ماموریت اصلی خود را به نحو شایسته‌ای انجام داد و با صبر و بردباری مشکلات و حوادث ناخواسته‌ای ‌که امنیت جامعه را در مخاطره قرار داد، مدیریت نمودند.

یوسف صادقی در ادامه با بیان اینکه ارتباط نزدیک بین نیروی انتظامی و شورای شهر وجود دارد، اظهار داشت: همه مردمی که در خیابان‌ها بودند آشوبگر نبوده و باید بین مردم که از مسائل اقتصادی نظیر بیکاری و مسائل معیشتی رنج می‌برند و آشوبگرانی که از خارج کشور و دشمنان مملکت خط می‌گیرند تفاوت قائل شد.

نائب رئیس شورای اسلامی شهرکرد همچنین بیان نمود که فراوانی سلاح‌های گرم و معمول شدن استفاده از این سلاح‌ها در مراسم‌های عروسی و عزا و نیز توزیع سلاح سرد نظیر قمه و چاقو بین نوجوانان در جامعه نگران کننده است و باید به صورت ریشه‌ای و اساسی بررسی و نگرانی‌ها برطرف گردد.

ماشالله ایزدی در پایان این جلسه گفت: اقتدار، صلابت و مردمداری مولفه‌های پلیس تراز انقلاب اسلامی است و پلیس با عملکرد درست سازمانی و اقتدار و رافت به فضل‌الهی و مشارکت صادقانه شهروندان توانست اعتماد مردم را بیش از گذشته جلب نماید.

رئیس کمیسیون فرهنگی، ایثارگران، بانوان و ورزشی شورای اسلامی شهرکرد افزود: پلیس و مردم سرمایه‌های اجتماعی هستند که موقعیت‌شناسی، مدیریت بحران، تدابیر هوشمندانه و اقدام به موقع نیروی انتظامی آرامش و امنیت را در شهر حاکم نمود.

وی ادامه داد: در حقیقت مردم اعتقادات و نظام را دوست دارند و زمانی که افرادی به اعتقادات و باورهای دینی آن‌ها حمله نمایند، صف خود را از آشوبگران جدا می‌کنند، البته باید صف کسانی که آشوبگر هستند با جوانان عزیز و متدین و به طور کلی مردم نجیب و شریف جداکرد و در این‌باره پیشنهاد می‌گردد مشکلات به ویژه اشتغال و بیکاری جوانان را برطرف نمود.

این عضو شورا با بیان اینکه یک تصمیم نادرست از سوی فرد یا گروهی ممکن است مخاطراتی به دنبال داشته باشد، گفت: شایسته است که به منظور کنترل امنیت و آسایش شهروندان، فضای‌مجازی هوشمندانه مدیریت شود، اگر عقلا و فرهیختگان دلسوز در این مواقع درست عمل نکنند و مدیریت به هنگام نداشته باشند قطعا دشمن جاهای خالی را پر می‌کند.

وی افزود: مطابق وعده‌های الهی ما مطمئن هستیم که مؤمنین پیروز و سربلند می‌شوند و انشاالله پرچم پرافتخار انقلاب اسلامی از دست باکفایت مقام معظم رهبری به دست آخرین سفیر الهی حضرت مهدی موعود(ع) سپرده خواهد شد.

46

کد خبر 1682439

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار