ایسنا نوشت:

حمید استیلی پس از توقف پرسپولیس برابر مس سرچشمه گفت که شعارهای تماشاگران تمرکز بازیکنان پرسپولیس را گرفته بود.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از تساوی دو بر دو تیمش مقابل مس سرچشمه در هفته چهارم لیگ برتر در نشست خبری پس از بازی اظهار کرد: ‌ما اسیر اتفاقات فوتبال شدیم. با بحرانی که در تیم داریم خوردن دو گل آن هم از روی اشتباهات فردی خیلی برایمان سخت تمام شد اما پس از آن توانستیم با تعویضهایی که انجام دادیم تیم را جمع کنیم و با وجود تمام شعارهایی که تمرکزمان را به هم می‌ریخت بازی را به تساوی بکشانیم.
استیلی ادامه داد: اگر کریمی اخراج نمی‌شد می‌توانستیم بازی را ببریم. با این حال ما در این بازی مهاجم نداشتیم و این موضوع کمی ما را اذیت کرد.
سرمربی پرسپولیس با بیان این‌که فکر نمی‌کردم پس از آمدنم به پرسپولیس آنقدر جو ورزشگاهها بد باشد گفت: ما به جای این‌که بیاییم در برنامه نود نظر سنجی بگذاریم باید برای فوتبالمان کار فرهنگی انجام دهیم تا ورزشگاههای ما از این وضعیتی که به آن دچار شده‌اند خارج شوند چرا که این شرایط اصلاً به نفع فوتبال ما نیست. من پس از این که از سوی کمیته فنی انتخاب شدم فکر نمی‌کردم جو ورزشگاهها آنقدر بد باشد و کارکردن برای ما سخت شود.
حمید استیلی درباره دو تعویض تیمش در نیمه نخست هم گفت: تعویضهایی که انجام دادیم به دلیل اشتباهات فردی بازیکنان بود و تصمیم داشتیم که با انجام آن تعویضها به تیم شوک بدهیم و البته دو تعویض‌مان به خاطر همین اشتباهات سوخت شد.
استیلی در پایان نشست خبری‌اش با اشاره به این ‌که پرویز کماسی با پرسپولیس قرارداد بسته گفت: درست است که علی کریمی تولد دوباره‌ای در پرسپولیس داشته اما ما نباید اجازه دهیم که تیم‌مان روی کارهای انفرادی بازی کند. ما برای بازی بعد کریمی را در اختیار نداریم و باید در کار تیمی موفق باشیم.
43 43

کد خبر 168299

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین