۳۷ نفر
۲۲ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۴
امیرحسین ندایی درگذشت

ایسنا نوشت: امیرحسین ندایی ـ مدرس دانشگاه، فیلمساز و مجری تلویزیون ـ در سن ۵۷ سالگی به صورت ناگهانی درگذشت.

ستاره ایرانی، همسر امیرحسین ندایی این خبر را تایید کرده است. به گفته وی، امیرحسین ندایی صبح جمعه ـ ۲۲ مهر ماه ـ بر اثر ایست قلبی در منزل جانش را از دست داده است.

ستاره ایرانی درباره زمان برگزاری مراسم تشییع، احتمال داد که این مراسم روز یکشنبه ـ ۲۴ مهر ماه ـ باشد.

امیرحسین ندایی در سمت‌های کارگردان، تهیه‌کننده، نویسنده، تدوین‌گر، پژوهش‌گر، مجری و آهنگساز فعالیت داشته و دروس نظری و عملی گوناگونی را (در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری) تدریس کرده است.

او فعالیت‌های هنری را از سال ۱۳۶۰ در رشته‌ی موسیقی آغاز کرد و سپس در زمینه‌های هنری دیگر مانند نقاشی و سینما به فعالیت پرداخت. ندایی فعالیت‌های فیلم سازی را از سال ۱۳۷۲ در صدا و سیما آغاز کرد. او که دکترای پژوهش هنر از دانشگاه تربیت مدرس داشت، تدریس را در دانشگاه از ۱۳۷۹ در رشته‌های سینما، تئاتر، گرافیک، انیمیشن آغاز کرده بود.

برنامه «شب سینما» از سری «شب‌های هنر» در سال ۹۸ با اجرا و کارشناسی «امیرحسین ندایی» روی آنتن می رفت.

۵۷۵۷

کد خبر 1683659

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
    19 19
    اینم تقصیر نیروی انتظامی فردا صبح بربزید بیرون ای اصلاح طلبان نابکار بدبخت تر از اصلاح طلب جماعت تو عالم نیست آویزونا خودتون رو به خدا آویزون کنید نه کدخدا روز مرگتون هم میرسه پیش خد باید جواب بدید نه کدخدا
  • IR ۲۲:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
    18 1
    پناه برخدا بنده خدا روحش شاد
  • عارفه علوی IR ۲۲:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
    15 0
    خدا رحمتشون کنه چقد جوان بودن.