۴ نفر
۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۸
شکایت تیم مجیدی از صدرنشین امارات

فارس نوشت: باشگاه اتحاد کلباء خواهان ۳ بر صفر شدن بازی مقابل الوصل شد.

تیم فوتبال اتحاد کلباء شب گذشته با هدایت فرهاد مجیدی در حساس ترین بازی هفته هفتم لیگ امارات مقابل الوصل صدرنشین شد و این بازی با نتیجه تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید.

سایت «اسپورت» امارات از تخلف باشگاه الوصل در بازی دادن یک بازیکن غیرقانونی خبر داد و نوشت: گزارش‌ها حاکی از آن است باشگاه اتحاد کلباء به کمیته انضباطی فدراسیون شکایت کرده و خواهان باطل کردن کارت بازی شانکلای بازیکن آرژانتینی الوصل شد.

شکایت تیم مجیدی از صدرنشین امارات

باشگاه اتحاد کلباء با درخواست باطل کردن کارت بازیکن این بازیکن آرژانتینی خواهان ۳ بر صفر شدن شب گذشته شد.

اتحاد کلباء با هدایت مجیدی اکنون با ۱۱ امتیاز در رده هفتم قرار دارد و در صورت برگشتن ورق به نفع سرمربی سابق استقلال تیم مجیدی ۱۳ امتیازی می‌شود و به رده پنجم صعود می‌کند.

بیشتر بخوانید:

۲۵۱۲۵۴

کد خبر 1687203

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ابی IR ۱۸:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۲
    67 1
    حق با سلطان مجیدی هست فدراسیون امارات بازی رو سه بر صفر به نفع تیم مجیدی اعلام کند دمت گرم فرهاد خان رو سفیدمون کردی ایکاش نمیرفتی
  • IR ۰۹:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۳
    2 9
    اونجا هم دنبال امتیاز مفت و معشیتی می گرده مثل پارسال که قهرمان شد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین