به گزارش خبرآنلاین آذربایجانغربی، حسین مهدیزاده شهردار ارومیه به مدیران خبرگزاریها گفت: در نیمه نخست سالهای ۱۳۹۸ تا امسال /۱۴۰۱/ به ترتیب ۱۳۹۴، ۱۶۳۶، ۹۵۳ و ۴۳۴ پروانه ساخت و ساز در ارومیه صادر شد که نشان میدهد میزان پروانه صدوری امسال نسبت به سالهای ۹۸ و ۹۹ نزدیک به ۷۰ و ۷۵ درصد کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه طبق چارت، شهرداری ارومیه باید ۱۸۰۰ نفر پرسنل داشته باشد ولی هم اکنون ۴۹۰۰ نفر پرسنل مشغول کار و دریافت حقوق هستند، خاطر نشان کرد: طی ماههای گذشته با بازنشسته شدن ۱۸۰ نفر، جایگزینی برای آنها آورده نشده ضمن اینکه سعی داریم با بازنشستگی پیش از موعد، بخشی دیگر از این مشکل را نیز حل کنیم ضمن اینکه برنامهای برای تعدیل نیروی کارکنان حاضر نداریم.
شهردار ارومیه اضافه کرد: در ۶ ماه نخست امسال ۴۹۵ میلیارد تومان حقوق در شهرداری ارومیه پرداخت شد در حالیکه تنها ۲۱۲ میلیارد تومان از محل پروانه و عوارض درآمدزایی شد با این حال یکی از تنها شهرداریهای کشور هستیم که پرداختیها به روز و عقب افتادگی نداریم.
مهدیزاده گفت: حقوقهای پرداختی شهرداری بترتیب در ۶ماهه نخست ۹۸ تا امسال بترتیب ۱۶۴، ۲۶۷، ۳۳۸ و ۴۹۵ میلیارد تومان بوده در حالیکه درآمد شهرداری ارومیه در این مدت بترتیب ۹۹، ۲۲۰، ۲۶۸ و ۲۱۲ میلیارد بوده است و براین اساس میزان پرداخت حقوق از محل صدور پروانه بترتیب ۶۰.۳۶، ۸۲.۶۵، ۶۱.۵۷ و ۴۳.۳۵ درصد بوده است.
مهدیزاده به مشکلات دیگری در شهرداری ارومیه اشاره کرد و افزود: در ۶ ماه دوم سال گذشته ۴۰۹ میلیارد تومان بدهی مدیریت شهری را پرداخت کردیم ضمن اینکه ماهانه ۶.۸ میلیارد تومان قسط وام دریافت شده در دورههای گذشته به اسم پیمانکاران را به بانک پرداخت میکنیم در حالیکه از این وام دریافتی به پیمانکاران پرداختیای صورت نگرفته است.
شهردار ارومیه اظهار کرد: در سالیان اخیر مالیات تکلیفی پرداخت نشده از سال ۹۳ در حالیکه از حساب کارمندان کسر میشده ولی به حساب دولت واریز نشده را حل و فصل کردیم ضمن اینکه از سال ۹۵ تاکنون ریالی برگشتی از دارایی بخاطر ارزش افزوده نداشتیم که با پیگیری و حل آن، درآمد جدیدی برای شهرداری احصا کردیم.
وی اضافه کرد: رایزنی برای دریافت ۷۰۰ میلیارد تومان طلب شهرداری از ادارات دولتی، بازگرداندن ۴۰ میلیارد تومان از دارایی در بهمن ۱۴۰۰، افزایش وصولی ارزش افزوده و استرداد بخشی از آن، ایجاد ساختار نظام مند خزانه متمرکز و همچنین ۵۰۰ هزار مترمربع آسفالت معابر از دیگر اقدامات بوده است.
مهدیزاده در خصوص وضعیت ترافیکی ارومیه نیز گفت: متاسفانه بیشتر توجهات در ایجاد رینگ کمربندی، توجه به یک خط بوده که بعنوان مثال اجرای ناقص بسیاری از تقاطعها چون تقاطع مدرس یکی از دلایل اصلی ترافیکهای سنگین در شهر بوده ضمن اینکه بی توجهی به محدوده مرکزی شهر نیز مزید بر علت شده است.
46
نظر شما