شیوع پنهان این بیماری قبل از مشاهده علائم در فرد ناقل

ایسنا نوشت: نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد: افراد مبتلا به آبله میمونی پیش از ظاهر شدن علائم، بیماری را به دیگران انتقال می‌دهند.

نتایج مطالعه انجام شده در انگلیس حاکی از آن است که افراد مبتلا به آبله میمونی می‌توانند ویروس را چهار روز قبل از ظاهر شدن علائم به دیگران انتقال دهند و بیش از نیمی از موارد انتقال در این دوره اتفاق می‌افتد.

در حالیکه یافته‌های بدست آمده هنوز تایید نشده اما نتایج این بررسی نشان می‌دهد نمی‌توان تنها پس از تشخیص بیماری از افراد درخواست کرد دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا از انتقال بیماری پیشگیری کرد.

به گزارش فرانس ۲۴، طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، از ماه مه و زمانیکه موارد ابتلا به بیماری آبله میمونی در کشورهایی غیر از غرب آفریقا مشاهده شد، موارد ابتلا به این بیماری به بیش از ۷۷ هزار نفر رسیده و مرگ ۳۶ بیمار را به دنبال داشته است. هرچند، آمار موارد ابتلا از زمان اوج گیری بیماری در ماه جولای به طور پیوسته کاهش یافته است.

شیوع پنهان این بیماری قبل از مشاهده علائم در فرد ناقل

بیشتر بخوانید:

۲۳۳۲۳۶

کد خبر 1690928

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین