۲۴۶ زندانی بدهکار مالی از زندان‌های البرز آزاد شدند

مدیر کل زندان‌های البرز گفت: ۲۴۶ زندانی جرایم غیر عمد و بدهکار مالی طی سال جاری تاکنون به همت ستاد دیه، گذشت شکات و پذیرش اعسار دراین استان آزاد شدند.

به گزارش خبرآنلاین از البرز؛ علی چهارمحالی روز یکشنبه اظهار داشت : مبلغ کل بدهی این زندانیان بالغ بر یک هزار و ۶۵۱ میلیارد ریال بود که پس از دعوت از شکات و تشکیل جلسات اصلاح ذات البین و اخذ تخفیف از آنان توسط مددکاران و کارکنان زندان‌ها و ستاد دیه زمینه آزادی این زندانیان فراهم شد.

وی افزود: بالغ بر ۸۵ میلیارد ریال بدهی این زندانیان از منابع ستاد دیه و ۹۵۰ میلیارد ریال هم از طریق گذشت شکات و پذیرش اعسار تامین شد.

مدیر کل زندان‌های استان البرز در پایان با تشکر از خیرین و مسئولانی که در زمینه آزادی زندانیان تلاش می کنند، اظهار داشت: با توجه به بدهکاری محکومین مالی و داشتن شاکی خصوص تا زمانی که بدهی پرداخت نشود آزادی محقق نخواهد شد و همین امر بنیان خانواده بدهکاران را نیز در معرض آسیب قرار خواهد گرفت، لذا کمک به آزادی زندانی کمک به حفظ بنیان خانواده است.

48

کد خبر 1692008

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین