پیام تبریک مدیران کاشان به شهردار شهرکرد

نماینده ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کاشان، آران و بیدگل، شهردار شهر کاشان، مدیر حوزه علمیه کاشان، تک تک با صدور پیام‌هایی انتخاب محمدحسین واحدیان به عنوان شهردار شهرکرد را تبریک گفتند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، چند نفر از مدیران کاشانی از جمله حسن بخشنده امنیه، شهردار شهر کاشان و مدیر حوزه علمیه این شهر با صدور پیام‌هایی انتخاب محمدحسین واحدیان را به عنوان شهردار شهرکرد را تبریک گفتند که در ادامه متن این پیام‌ها را می خوانید.

متن پیام به شرح زیر است:

«بسمه تعالی
برادر ارجمند جناب آقای مهندس واحدیان
با اهداء سلام و تحیات
انتخاب شایسته‌تان به عنوان شهردار شهرکرد که بر اساس تعهد، توانمندی و سوابق ارزشمند اجرایی جنابعالی صورت گرفته را تبریک عرض می‌نمایم.
بر این باورم در برهه حضور در این مسئولیت خطیر همچون دوران درخشان فعالیت‌تان در مدیریت شهری دارالمومنین کاشان منشأ خدمات ارزنده‌ای برای شهروندان باشید.
در پایان از تلاش‌های ارزشمندتان به عنوان یکی از مدیران متعهد و اعضای خدوم خانواده بزرگ شهرداری کاشان صمیمانه قدردانی می‌کنم. از خدای متعال برای جنابعالی توفیق روزافزون مسألت دارم.
حسن بخشنده امنیه، شهردار شهر کاشان»

«بسمه تعالی
جناب آقای مهندس واحدیان
انتخاب شایسته جنابعالی به عنوان شهردار
شهر ولایی شهر کرد را به شما تبریک گفته و برایتان آرزوی توفیق و سلامت و موفقیت
دارم.
خدمت در آن منطقه،با سبقه خدمات قابل تقدیر
در سال های خدمت در کاشان، حتما برای مردم آن دیار با خدمات جامع و خاطرات شیرینی همراه خواهد بود.
برایتان در تمامی عرصه های خدمت، آرزوی
عزت و سربلندی و خدمت ارزنده دارم.
فرجی، مدیر حوزه علمیه کاشان»

«برادر ارجمند جناب آقای مهندس واحدیان.
با اهداء سلام
️انتخاب شایسته‌ جنابعالی را به عنوان شهردارشهرکردکه نشان دهنده تعهد، توانمندی جنابعالی می‌باشد تبریک وتهنیت عرض می‌نمایم.
وظیفه خود میدانم از تلاش‌ها و زحمات ارزشمندتان در طول مدیریت جنابعالی در سازمان فرهنگی، اجتماعی وورزشی شهرداری کاشان صمیمانه تشکر و قدردانی کنم.
از خدای متعال موفقیت روز افزون برای جنابعالی در مسئولیت جدید بعنوان شهردار شهرکرد را مسألت دارم.
ماشاالله خاکسار، خبرنگار و سرپرست روزنامه کاروکارگر کاشان و شمال اصفهان»

«بسمه تعالی
برادر گرانقدر جناب آقای مهندس واحدیان
با تقدیم درود فراوان، انتخاب شایسته‌تان به عنوان شهردار شهرکرد را صمیمانه به جنابعالی تبریک عرض می‌نمایم؛ این انتخاب بار دیگر سزاواری فرزندان دارالمومنین برای نقش آفرینی در سطوح مختلف مدیریتی و اجرایی با مقیاس فرامنطقه ای و حتی فرااستانی را عیان ساخت.
بر این اساس ضمن قدردانی از زحمات و خدمات ارزشمندتان در دوران مسئولیت‌های گوناگون در دیار کاشان، استمرار توفیقات‌تان را در جایگاهی که عهده دار آن شده‌اید از خدای منان آرزومندم.
جواد نائینی، نماینده ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کاشان، آران و بیدگل»


«بسمه تعالی

برادر گرانقدر جناب آقای مهندس محمدحسین واحدیان
سلام علیکم
انتصاب شایسته و به حق جنابعالی به عنوان شهردار شهرکرد را که نشان از تعهد، تخصص، اخلاق مقداری و تجارب ارزنده در حوزه های مختلف مدیریت شهری است را به شما تبریک عرض می‌نمایم.
شهرداری‌ها، از جمله سازمان‌هایی هستند که به واسطه ارتباط مستقیم با مردم، نقش بی بدیل در آبادانی، توسعه و پیشرفت همه جانبه شهری و همچنین خدمت رسانی مطلوب به شهروندان را دارند.
امروز خدمت خالصانه برای مردم باید سرلوحه تمام مسئولین قرار گیرد چراکه تنها چیزی که به ما عزت و افتخار می‌دهد خدمت صالح در زیر پرچم مقدس ایران اسلامی است.
اینجانب خدمات ارزشمندتان در شهرداری کاشان بویژه در مجموعه سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان، که آثار آن در تمامی صحنه های مهم فرهنگی شهرستان مشهود است را ارج نهاده و برای شما آرزوی سربلندی، موفقیت، پیشرفت و توفیق روز افزون را دارم.

محمدشریف زارعی، فرماندار ویژه شهرستان کاشان»

46

کد خبر 1692218

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار