استقلال به‌دنبال پرداخت مطالبات مهاجم مغضوب

ایرنا نوشت: مهاجم تیم فوتبال استقلال که از ابتدای فصل دریافتی نداشته است، به زودی بخشی از مبلغ قرارداد خود را دریافت می‌کند.

مدیران وقت استقلال که ارسلان مطهری را در فهرست مازاد قرار داده بودند، نتوانستند او را مجبور و تسلیم به جدایی کنند. پس از کشمکش‌های فراوان، ارسلان مورد غضب سرمربی و در فهرست سیاه قرار گرفت؛ تصمیمی بی‌رحمانه که او را به تنها بازیکن استقلال بدل کرده که از ابتدای فصل، هیچ مبلغی دریافت نکرده است!

با این حال، مطهری با کامبکی فوق‌العاده در سوپرجام ایران، موفق شد تک‌گل قهرمانی استقلال را برابر نساجی به ثمر رسانده و شایستگی‌های خود را به ریکاردو ساپینتو، سرمربی این تیم ثابت کند.

و حالا، با قول مساعد علی فاتح‌الله‌زاده مدیرعامل جدید استقلال، به زودی بخشی از مبلغ قرارداد مطهری پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

257 251

کد خبر 1692475

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین