تغییر نام شش معبر در قزوین

سرپرست اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قزوین از تغییر نام و نامگذاری شش معبر و مکان در شهر قزوین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ جابر خرم‌نیا، سرپرست اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قزوین در تشریح این خبر اظهار کرد: لایحه شهرداری قزوین مبنی بر تغییر نام و نامگذاری شش ‌معبر و مکان به تصویب شورای اسلامی شهر قزوین رسید.

او افزود: نامگذاری و تغییر نام این معابر پیشتر در شورای نامگذاری شهر قزوین به تصویب رسیده و به عنوان لایحه به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده بود.

این مسئول گفت: با مصوبه شورای شهر قزوین نام یک کوچه در بلوار شهید عباسی نیکو به نام شهید گرانقدر علی زرآبادی‌پور تغییر نام داده شد، همچنین سالن ورزشی سردار که مدتی پیش به افتتاح رسیده بود به نام برادران شهید کافی نامگذاری و میدان ارتش واقع در بلوار شهید بهشتی نیز به نام شهدای ارتش تغییر نام داده شد.

خرم‌نیا ادامه داد: با تصویب شورای اسلامی شهر قزوین میدان جدیدالاحداث واقع در ورودی ناحیه منفصل اسماعیل‌آباد و روبه‌روی ورزشگاه سردار آزادگان نیز به نام شهیدان والامقام محمدرضایی نامگذاری شده و بلوار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی تا این میدان امتداد پیدا کرد، همچنین تقاطع غیرهمسطح این پروژه به سمت اتوبان نیز به نام یادگار امام نامگذاری شد.

او افزود: طرح کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین جهت نامگذاری بلوار حدفاصل میدان دفاع مقدس تا تقاطع نسیم‌شمال نیز، با عنوان بلوار کربلا به تصویب شورای اسلامی شهر قزوین رسیده و به لایحه شهردار افزوده شد.

سرپرست اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری قزوین اظهار کرد: نامگذاری اماکن و معابر شهر قزوین به صورت منظم و با در نظر گرفتن مسائل فرهنگی و اجتماعی صورت گرفته و همشهریان نیز می‌توانند پیشنهادات خود را مبنی بر نامگذاری معابر شهر، از طریق دبیرخانه شورای نامگذاری ارائه کنند.

46

کد خبر 1692686

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار