یک کارشناس مسائل لیبی تاکید کرد، منطقه باب العزیزیه تا چند ساعت آینده به دست انقلابیون خواهد افتاد.
"احمد شطیفی " روز سه شنبه به شبکه خبری العالم گفت: پیش بینی می شود سرت و سبها آخرین پیاگاههای قذافی نیز به زودی آزاد شوند.
وی افزود: باب العزیزیه همچنان مستحکم است و جنگ سختی در آن وجود دارد، اما سایر مناطق پایتخت در تحت کنترل انقلابیون است.
شطیفی تاکید کرد: از هم پاشیدگی و متفرق شدن گردان های قذافی و ایجاد چندین جبهه درالبریقه ، الجبل الغربی و الزوایه وهمچنین تماس با افسران و سربازانی که اطراف قذافی حلقه زده بودند ، دلیل ورود سریع انقلابیون به طرابلس بدون خونریزی بود.
شطیفی با اشاره به عدم انتقام گیری مردم لیبی افزود: عملا هیچ موانعی برای محاکمه عادلانه قذافی و فرزند وی سیف الاسلام و سایر بقایای رژیم وجود ندارد.
شطیفی تاکید کرد: هنوز نمی توان پیش بینی کرد که آیا قذافی فرار و یا خودکشی می کند، و یا اینکه به جنگ ادامه می دهد، اما درهرصورت پایان قذافی مشخص است؛ دوره قذافی به پایان رسیده، و دیگر کسی او را به عنوان رهبر لیبی به رسمیت نمی شناسد.
این کارشناس لیبیایی خاطرنشان کرد: امکان تجزیه لیبی وجود ندارد، و دو شهر سرت و سبها که دو شهر طرفدار قذافی هستند به محض دستگیری ، قیام خواهند کرد.
51261
نظر شما