السودانی: کشته شدن شهروند آمریکایی مشکوک است

فارس نوشت: نخست وزیر عراق به کشته شدن یک شهروند آمریکایی در بغداد واکنش نشان داد و تأکید کرد که موضوع امنیت خط قرمز است.

«محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق تأکید کرد که موضوع امنیت خط قرمز است.

السودانی امروز سه‌شنبه در یک کنفرانس خبری در بغداد درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی گفت: «زمان وقوع این جرم سوالاتی را مطرح می‌سازد؛ امنیت خط قرمز است و کسانی که می‌خواهند دولت را با پرونده امنیت بیازمایند(بهتر است) تلاشی نکنند چرا که این گزینه شکست خورده است».

یک منبع امنیتی در وزارت کشور عراق امروز دوشنبه خبر داد که یک شهروند آمریکایی در مرکز بغداد کشته شده است.

این منبع به پایگاه خبری بغداد الیوم گفت: افراد مسلح ناشناس به سمت خودروی پرادو در منطقه الکراده در مرکز بغداد تیراندازی کردند که باعث شد شهروند حاضر در ماشین، کشته شود.

بنابر گزارش خبرگزاری عراق (واع)، السودانی همچنین درباره روابط با ترکیه نیز گفت که سه پرونده با ترکیه وجود دارد که عبارتند از امنیت، اقتصاد و آب و ما ۲۰ میلیارد دلار مبادلات تجاری با ترکیه داریم.

وی تأکید کرد که مشکلات امنیتی با ترکیه بایستی حل و تجاوزات ترکیه به خاک و مرزهای عراق متوقف شود.

310310

کد مطلب 1692903

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین