شناسایی 63 واحد آلاینده صنعتی و خدماتی در لرستان

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از شناسایی 63 واحد آلاینده صنعتی و خدماتی در استان و معرفی آنها به کمیته عوارض آلاینده سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان،علی سالاروند گفت: در سه ماهه دوم سال 1401 تعداد 63 واحد خدماتی و صنعتی در استان لرستان بعنوان صنعت آلاینده و مشمول عوارض آلایندگی شناسایی و به کمیته عوارض آلایندگی سازمان حفاظت محیط زیست جهت تصمیمی گیری نهایی معرفی شده اند.

سالاروند اظهار داشت: با عنایت به اینکه در سال جدید واحدهای خدماتی نیز مشمول قانون عوارض آلایندگی و مورد پایش قرار گرفته اند تعداد واحدهای آلاینده نسبت به گذشته تا حدودی افزایش یافته است.

وی همچنین گفت: تعداد 10 واحد خدماتی و صنعتی که در ارزیابی سه ماهه اول جزو صنایع آلاینده بوده اند با پیگیرهای نظارت های مستمر این اداره کل و اهتمام صاحبان صنایع در سه ماهه دوم از لیست صنایع آلاینده خارج شده اند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست لرستان اظهار داشت: به منظور شناسایی و منشأیابی آلودگی ها، هر سه ماه یکبار تمامی واحدهای صنعتی، تولیدی، خدماتی معدنی استان مورد بازرسی و پایش قرار گرفته و در صورت داشتن خروجی هوا و فاضلاب به منابع پذیرنده از آنها نمونه برداری و سنجش بعمل آمده و پس از تطبیق با استانداردهای زیست محیطی، در صورت تشخیص آلایندگی ابتدا برای واحد اخطاریه صادر می شود و اگر واحد صنعتی و خدماتی در زمان مهلت تعیین شده اقدام و اهتمام لازم را برای رفع آلودگی خود نداشته باشد و آلودگی آن استمرار یابد، علاوه بر آن که واحد آلاینده در صنایع مشمول عوارض آلایندگی قرار خواهند گرفت، واحد خاطی به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.

سالاروند افزود: طبق ماده 27 قانون مالیات بر ارزش افزوده، لیست واحدهای خدماتی و صنعتی جهت اخذ عوارض به معاونت محیط زیست انسانی سازمان ارسال می شود و پس از بررسی در کمیته عوارض آلایندگی ملی، لیست نهایی به امور مالیاتی کشور ابلاغ می گردد.

وی گفت: اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان آمادگی دارد واحد های صنعتی خدماتی آلاینده را در صورتیکه برنامه اجرایی و اهتمام لازم برای رفع آلایندگی خود را داشته باشند آنها را برای دریافت تسهیلات به صندوق ملی محیط زیست معرفی نمایند.

کد خبر 1695735

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار