حجتالاسلام شیخ حسین انصاریان به جنجالآفرینی و دروغپراکنی سایتهای ضدانقلاب که اقدام به تحریف اظهاراتش در مراسم احیای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در حسینههمدانیها کرده بودند، واکنش نشان داد.
وی با اشاره به اینکه منظورش از سخنانش در مراسم شب قدر، ندامت از انقلاب اسلامی نبوده است، افزود: دلیل عذرخواهی بنده از مردم، بحث بیحجابیها و جریان انحرافی در باطن دولت بوده است نه انقلاب اسلامی.
انصاریان با انتقاد از رسانههایی که اظهاراتش را تحریف کردهاند، گفت: نمیدانم چرا این سایتها که به تحریف بخشی از سخنانم پرداختهاند، مطالب دیگر را منتشر نکردهاند.
بر اساس این گزارش، سایت منتسب به یکی از متهمان لندن نشین فتنه 88 به نقل از حجتالاسلام والمسلمین شیخ حسین انصاریان مطالب غیرواقع منتشر کرده بود که این خبر تحریف شده به سرعت با استقبال رسانههای بیگانه حامیفتنه مواجه شد.
/2929
نظر شما