حوادث شنبه ایران مورخه 5 شهریور 1390

مرد اسید پاش : من روانی‌ام

مردی که در پی اسیدپاشی، همسر سابق خود و پدر او را روانه بیمارستان کرده بود، در تحقیقات پلیسی ادعا کرد، یک بیمار روانی بوده و ناخواسته این حادثه را رقم زده است.  بازپرس پرونده برای صحت سلامت روانی متهم، دستور انتقال وی به پزشکی قانونی را صادر کرد.

به گزارش «جام‌جم»، رسیدگی به این پرونده نیمه شب 21 مرداد امسال در پی تماس مردی مبنی بر اسیدپاشی به یک زن در خیابان رضوی، بلوار پیروزی شهر مشهد در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.با حضور ماموران در محل معلوم شد، یک خودروی پژو مقابل خانه‌ای متوقف شده و سرنشینان آن که یک زن و مرد بوده‌اند، تقاضای کمک می‌کنند.در پی این حادثه، 2 مصدوم به بیمارستان منتقل و 3 سرنشین دیگر خودرو برای تحقیقات در ارتباط با این حادثه به پلیس آگاهی مشهد انتقال یافتند.

در تحقیق از آنها معلوم شد، 2 مصدوم حادثه مادر و پدربزرگ 2 دختر نوجوان هستند و شب حادثه برای ملاقات با پدرشان در این محل حضور پیدا کرده بودند که حادثه اسیدپاشی توسط پدرشان رخ داده است.با به دست آمدن این اطلاعات ماموران با هماهنگی قضایی عازم خانه متهم در بلوار پیروزی شدند و با محاصره محل و اخطار به متهم از او خواستند تا خود را تسلیم کند. در همین موقع ماموران متوجه شدند مرد اسیدپاش به بالای پشت‌بام خانه رفته و قصد فرار دارد که او را دستگیر و با انتقال به پلیس آگاهی تحقیق از وی را آغاز کردند.

مرد اسیدپاش به پلیس گفت: از چند سال پیش با همسرم اختلاف داشتم، احساس می‌کردم او به مرد دیگری علاقه‌مند شده و با من بنای ناسازگاری دارد. عاقبت 5 سال قبل او را طلاق داده و به تنهایی زندگی می‌کردم و 2 دخترم نزد او ماندند. وی افزود: پس از جدایی درصدد انتقام از همسرم بودم تا این که یک روز پیش از حادثه با تلفن خانه پدرزن سابقم تماس گرفته و از او خواستم دخترانم را به خانه‌‌ام بیاورد تا آنها را به دندانپزشکی ببرم.

مرد اسیدپاش اضافه کرد: چند ساعت پیش از حادثه، یک بطری اسید خریده و منتظر زن سابق خود شدم. متهم در ادامه گفت: شب حادثه وقتی برای تحویل گرفتن 2 دختر نوجوانم نزدیک خودروی مادرشان رفتم، اسید را به سمت او پاشیدم. در همین موقع پدرش قصد نجات دخترش را داشت که از ناحیه دست‌ها دچار سوختگی شد و من نیز از محل فرار کردم.

در پی اظهارات متهم به اسیدپاشی، وی با قرار قانونی از سوی بازپرس شعبه 703 مجتمع قضایی شهید رجایی مشهد روانه بازداشتگاه پلیس شد. ماموران برای بررسی موضوع در بیمارستان حضور یافتند و به تحقیق از پدر و دختر مصدوم پرداختند. زن آسیب‌دیده به پلیس گفت: شوهر سابقم مردی عصبی بود و همیشه با من و بچه‌هایمان بدرفتاری می‌کرد. عاقبت هم مرا طلاق داد. شب حادثه طبق خواسته شوهر سابقم دخترانمان را به خانه‌اش بردم که این حادثه اتفاق افتاد. وی می افزاید:نمی‌دانم انگیزه‌اش از این کار چه بود، او سال‌ها قبل فقط یک بار در مرکز روانی بستری بود و از آن به بعد رفتار عادی داشت.مرد مصدوم نیز گفته‌های دخترش را تایید کرد.

با ثبت اظهارات 2 مصدوم حادثه، برای مشخص شدن انگیزه اصلی مرد اسیدپاش دو روز پیش وی دوباره مورد بازجویی قرار گرفت و ادعا کرد 3 بار در مرکز روانی بستری بوده و یک بیمار روانی است. شب حادثه نیز دچار جنون شده و ناخواسته به همسر سابق و پدرش حمله کرده و به آنها اسید پاشیده است. بنا بر این گزارش، در پی اظهارات متناقض مرد اسیدپاش، وی با دستور قضایی بازپرس صادقی، رئیس شعبه 703 مجتمع قضایی شهید رجایی مشهد به پزشکی قانونی انتقال می‌یابد تا صحت سلامت روانی متهم و انگیزه واقعی وی از این حادثه دلخراش مشخص شود.گزارش خبرنگار ما حاکی است، مرد مصدوم از بیمارستان مرخص شده، اما دخترش به دلیل سوختگی عمیق همچنان بستری است.

 

آموزش دزدی پدر به پسر 10 ساله

پدری به پسر 10‌ساله‌اش آموزش دزدی داد تا به خانه همکلاسی‌هایش رفته و دست به سرقت بزند.
پسر دانش‌آموز که دیگر جنب‌وجوش گذشته را نداشت وقتی با خانم معلم دلسوز درددل کرد، پرده از دنیای تاریک خانه‌شان برداشت.
اواخر مردادماه سال جاری، یک معلم به همراه پسر نوجوانی به دادسرای شهید محلاتی تهران رفت و خواستار تعقیب پدر یکی از شاگردانش شد.
این خانم معلم به دادیار پرونده گفت: «سعید روزی که به مدرسه آمد، پسری شاد و خندان بود و خوب درس می‌خواند، سر کلاس مودبانه شوخی می‌کرد. من در دو پایه سوم و چهارم معلمش بودم و روحیاتش را می‌شناختم تا اینکه دیدم مدتی است گوشه‌گیر شده و زیاد سر به سر دوستانش نمی‌گذارد».
وی افزود: ما در مدرسه از شرایط مالی و اخلاقی خانواده‌ها مطلع هستیم و می‌دانستیم سعید زندگی متوسطی دارد و شنیده بودم پدرش به خاطر اعتیاد مدتی است سرکار نمی‌رود، احتمال دادم همین موضوع موجب افسردگی این پسر شده باشد. به همین خاطر دیروز وقتی مدرسه تعطیل شد از سعید خواستم در کلاس بماند تا در باره موضوعی با هم حرف بزنیم.
دستپاچگی‌اش برایم عجیب بود، ترس در چهره‌اش به راحتی دیده می‌شد، احساس کردم رازی دارد که تصور داشته من می‌دانم! خواستم آرام باشد و گفتم می‌توانم سنگ صبورش باشم.
خانم معلم که بغض داشت، ادامه داد: «سعید همان ابتدا به گریه افتاد، وقتی شنیدم از 7 ماه پیش پدر و مادرش طلاق گرفته‌اند و او باید نزد پدر معتادش زندگی کند، خیلی ناراحت شدم اما این دلیل اصلی افسردگی شاگردم نبود، پدرش نه‌تنها او را کتک می‌زند بلکه مجبورش می‌کند به بهانه میهمانی به خانه دوستانش برود و در یک فرصت مناسب از آنها دزدی کند تا پول برای اعتیاد پدرش تهیه کند».
با ادعاهای این خانم معلم دلسوز، سعید نیز گفت: من از دزدی خوشم نمی‌آید و همه دوستانم مثل برادرانم هستند، آنها اعتماد می‌کنند و من را به خانه‌های‌شان می‌برند و خیلی ناراحتم...
وی افزود: «پدرم از 3 سال پیش معتاد است تا اینکه مادرم پس از بارها اقدام برای ترک وی وقتی بابا کریم را از سر کارش اخراج کردند، تصمیم به طلاق گرفت و همین موجب شد من و خواهر 2 ساله‌ام از هم جدا شویم، پدرم برای اذیت کردن مادرم اجازه نداد من با او باشم.
از وقتی مادرم رفت، خانه‌مان پاتوق دوستان پدرم شد، از ترس به اتاقم رفته و در را قفل می‌کردم تا اینکه پول‌های بابا کریم تمام شد و او یک شب پس از نوازش کردن به من گفت، حاضر است اجازه بدهد من با مادر و خواهرم زندگی کنم اما یک شرط دارد.
گفتم هر شرطی باشد می‌پذیرم، وقتی شنیدم می‌خواهد به خانه دوستانم رفته و دزدی کنم تعجب کردم، همیشه می‌شنیدم دزدی کار بدی است اما پدرم اصرار داشت من این کار را بکنم و چون می‌خواستم از خانه‌اش بروم، پذیرفتم. دفعه نخست که به خانه یکی از دوستانم رفتم یک چنگال غذاخوری کش رفتم و به پدرم دادم، آن روز حسابی کتک خوردم و بعد باباکریم به من یاد داد چه چیزهایی سرقت کنم و به کجاهای خانه سرک بکشم، از آن به بعد من طلا و پول دزدی می‌کردم و به پدرم می‌دادم، هر بار وعده ماه دیگر را می‌داد تا من به نزد مادرم بروم».
سعید با گریه گفت: گاهی بچه‌ها به من متلک می‌گفتند که نشان می‌داد به من شک دارند. به روی خودم نمی‌آوردم تا اینکه از خودم بدم آمد، نمی‌خواستم دوستی پیدا کنم و از خانه‌شان دزدی کنم، تقریبا تنها شدم و خانم معلم فهمید.
با ادعاهای ناراحت‌کننده این خانم معلم و پسر دانش‌آموز دادیار پرونده دستور داد پلیس پدر تبهکار سعید را بازداشت کند.
این مرد وقتی پیش روی دادیار قرار گرفت، ابتدا خواست اعتیادش را بیماری بداند اما شنید اتهامش دزدی است و سر به زیر انداخت.
وی گفت: «هیچ پدری دوست ندارد پسرش دزدی کند اما اعتیادم موجب شد همه غیرت و اراده‌ام را از دست بدهم، همیشه از دود بدم می‌آمد اما وقتی یک بار به روستایمان رفتم و چند روزی آنجا ماندم به صورت تفریحی مواد مخدر مصرف کردم و بعد از آن منقلی شدم تا جایی که از محل کارم دزدی کردم و آنها من را اخراج کردند.
وی افزود: همسرم نیز من را تنها گذاشت البته حق داشت نفرت‌انگیز شده بودم، من دزدی بلد نبودم و پولی در بساط نمانده بود به خاطر همین به پسرم آموزش دادم و چون می‌دانستم دوست دارد نزد مادر و خواهرش باشد آن را شرط رهایی‌اش گذاشتم.
پدر سعید گفت: هر روز پشیمان می‌شدم اما اراده‌ای نداشتم، گریه‌های پسرم را می‌دیدم اما چشم می‌بستم، من خیلی پدر بدی هستم.
بنابر این گزارش، دادیار پرونده با صدور قرار بازداشت برای پدر تبهکار، پرونده سعید را به اداره سرپرستی ارجاع کرد و پیشنهاد داد حضانت وی به مادرش داده شود.

بازداشت دزد اینترنتی در قزوین

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان قزوین از دستگیری دزد اینترنتی خبر داد. سرهنگ پاسدار «علی شعبانی» گفت: شکایت مردی مبنی بر اینکه از حساب عابر‌بانک وی 92 میلیون ریال برداشت شده، موضوع در دستورکار پلیس فتای استان قرار گرفت. وی ادامه داد: اکیپ ویژه‌ای از ماموران پلیس فتا برای بررسی فنی موضوع تشکیل و سرانجام پس از اقدامات پلیسی گسترده، دزد اینترنتی دستگیر شد. رئیس پلیس فتای استان تصریح کرد: متهم دستگیر شده 21 ساله و دانشجوی رشته حسابداری است که با سوء‌استفاده از غفلت صاحب کارت و دستیابی به رمز دوم، موفق به سرقت شده است. وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر متهم با صدور قرار 400 میلیون ریالی به زندان مرکزی معرفی شده است.

 

دزدها ساکنان خانه را زندانی کردند

4 مرد قمه به دست که نیمه‌شب وارد خانه یک شهروند شهریاری شده و با بستن دست و پای 3 عضو این خانواده و زندانی کردن آنها پول و طلا هایشان را سرقت کرده بودند، تحت تعقیب پلیس شهریار قرار گرفتند. به گزارش «جام‌جم»، چند شب پیش مردی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 شهریار تماس گرفت و خبر داد 4 مرد غریبه سراسیمه از خانه همسایه‌اش بیرون آمده‌اند و احتمالا آنها برای زوج صاحبخانه مشکل ایجاد کرده‌اند.

دقایقی بعد ماموران انتظامی با حضور در محل حادثه که جنوب‌شهر بود، مشاهده کردند در خانه مرد همسایه نیمه‌باز است. با ورود ماموران به محل و مشاهده اثاثیه به هم ریخته، آنها پس از جستجو، ابتدا پسر خردسال خانواده را که دست و پای وی با طناب بسته شده و درون کمد زندانی بود پیدا کردند.با نجات پسر خردسال وی با گریه از ماموران می‌خواست والدینش را که در اتاق دیگری محبوس شده‌اند، نجات دهند.

ماموران وارد اتاق دیگری شدند و زوج صاحبخانه را که با طناب دست و پای آنها به تخت بسته شده بود و پارچه‌ای درون دهانشان قرار داده بودند نجات دادند.

مرد شاکی به پلیس گفت: من و همسرم خوابیده بودیم که نیمه‌شب با شنیدن سر و صدا بیدار شدیم. به محض آن‌که چراغ را روشن کردم، 4 مرد که قمه و چاقو در دست داشتند را دیدیم و از همسایه‌ها درخواست کمک کردیم.

شاکی اضافه کرد:‌ مردان مهاجم ابتدا با تهدید به سکوت و مرگ، همسرم را به کناری کشانده و با طناب دست و پای او را بسته و به میله تخت گره زدند که در همین موقع صدای گریه‌های پسرمان را شنیدم که وحشت‌زده از خواب بیدار شده بود.

مرد شاکی اضافه کرد: یکی از مهاجمان با دیدن پسرم او را بشدت کتک زد و به همراهانش گفت، این پسر مزاحم است او را به قتل می‌رسانم. بعد پسرم را برد و دیگری خبری از آنها نشد. دیگر مردان مهاجم محل نگهداری پول، طلا و اموال قیمتی ما را از من خواستند که برای نجات جان خانواده‌ام محل اموال را به آنها گفتم.

وی اضافه کرد:‌ آنها پس از سرقت پول و طلای میلیونی و چند قلم دیگر از اموال خانه، دست و پای مرا هم مانند همسرم بستند و پارچه‌ای را درون دهانمان فرو بردند تا کمک نخواهیم. پس از حضور ماموران وقتی نجات یافتیم، متوجه زنده ماندن فرزندمان شدیم.

درپی اظهارات مرد شاکی، 2 عضو خانواده‌اش نیز گفته‌های او را تایید کردند. با تشکیل پرونده قضایی در شعبه هفتم بازپرسی دادسرای شهریار، چهره‌نگاری رایانه‌ای از 4 دزد خشن صورت گرفت. جستجوها برای یافتن متهمان فراری ادامه دارد.

 

دزد ،دوربین بانک را هم دزدید

 

جوان معتادی که نیمه‌شب دوربین‌های مداربسته چند بانک در شرق تهران را سرقت کرده بود، دستگیر و به چندین فقره سرقت اعتراف کرد.
به گزارش «جام‌جم»، رسیدگی به این پرونده چند روز پیش با شکایت نماینده حقوقی یکی از بانک‌های شرق تهران مبنی بر سرقت دوربین مداربسته بانک در دستور کار ماموران پایگاه چهارم پلیس آگاهی قرار گرفت. با شروع تحقیقات از سوی ماموران معلوم شد یک مرد جوان نیمه شب از دیوار بانک بالا رفته و با سرقت دوربین مداربسته نصب شده در محوطه بیرونی بانک متواری شده است.

با به دست آمدن تصویر دزد فراری و استعلام از سامانه پلیس معلوم شد، تصویر متعلق به یک دزد سابقه‌دار به نام آندره (29 ساله) است که چندی پیش از زندان آزاد شده است.به این ترتیب پاتوق‌های متهم فراری زیر نظر گرفته شد تا این‌که روزهای پایانی مرداد امسال محل زندگی متهم در خیابان زرکش تهران شناسایی شد و ماموران او را دستگیر کردند. متهم به سرقت به پلیس گفت: مواد مخدر (شیشه) مصرف می‌کنم. برای تامین هزینه اعتیاد، سرقت‌ها را دوباره شروع کردم. نیمه‌های شب به بانک‌های شرق تهران مراجعه و با بالا رفتن دیوار آنجا، دوربین‌های مداربسته نصب شده در محوطه بیرون بانک‌ها را سرقت کرده و به یکی از همسایه‌ها می‌فروختم.وی اضافه کرد: مرد همسایه در قبال دریافت هر دستگاه دوربین مداربسته بانک 20 تا 40 هزار تومان می‌داد. قرار بود، دوربین‌های مداربسته بانک‌های دیگر را نیز سرقت و در اختیار وی قرار دهم، اما دستگیر شدم.سرهنگ موذن، رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران در این زمینه گفت: با اعتراف مرد سارق، همدست وی نیز دستگیر شد و به خرید اموال دزدی از متهم اعتراف کرد. ماموران در بازرسی از خانه متهم دوم نیز چند دستگاه دوربین مداربسته مسروقه بانک‌ها را کشف و ضبط کردند. بنابراین گزارش، 2 متهم با قرار قانونی از سوی بازپرس شعبه 6 دادسرای ناحیه چهارم تهران روانه زندان شدند. تحقیقات تکمیلی از متهمان ادامه دارد.

 

دستگیری سارقان مسلح منزل

سارقان مسلحی که با ورود به منزلی در مشهد و تهدید اعضای خانواده، طلا و پول نقد سرقت کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا، سرهنگ بیدمشکی رئیس پلیس آگاهی استان خراسان رضوی با تایید این خبر گفت: در پی وقوع یک فقره سرقت از منزل یکی از شهروندان مشهدی مشخص شد 2 نفر از سارقان ناشناس که صورت خود را پوشانده بودند و یکی از آنها مسلح به سلاح کمری و دیگری مسلح به سلاح سرد (چاقو) بوده به منزل یکی از پزشکان مشهدی که از قبل شناسایی کرده بودند، وارد شده و با تهدید اعضای خانواده و محبوس کردن آنان، وجوه نقد، طلاجات و ارز به مبلغ 800 میلیون ریال را سرقت کرده و متواری شده‌اند.

وی افزود:بلافاصله کارآگاهان تحقیقات خود را آغاز کردند و در نهایت یکی از متهمان شناسایی و طی عملیاتی در منزلش دستگیر شد. بیدمشکی افزود: در بازجویی‌ها متهم به سرقت با همدستی فرد دیگری اعتراف کرد که با راهنمایی سارق، محل اختفای همدست وی شناسایی شد که وی نیز دستگیر گردید.تحقیقات برای کشف اموال مسروقه و دیگر جرایم احتمالی متهمان همچنان ادامه دارد.

خرید کالا با چک‌پول و اسکناس‌های جعلی

سرنشینان 2 دستگاه خودرو که به عنوان مسافر اقدام به توزیع چک‌پول و اسکناس‌های جعلی در سطح شهر آستارا می‌کردند، دستگیر شدند.

به گزارش اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا، سرهنگ کریمی رئیس پلیس آگاهی استان گیلان در ارتباط با این خبر گفت: در پی گزارش‌های مردمی مبنی بر این‌که سرنشینان 2 دستگاه خودرو تحت عنوان مسافر در حال توزیع و خرج چک‌پول و اسکناس‌های جعلی در سطح شهر آستارا هستند و با مراجعه به فروشگاه‌های پوشاک و مواد غذایی اقدام به خرید کالا با چک‌پول و اسکناس‌های جعلی می‌کنند، بلافاصله ماموران آگاهی شهرستان برای بررسی و شناسایی به سطح شهر عزیمت کرده و با توجه به این‌که شماره خودروهای اعلامی در دست بوده به تعقیب و مراقبت سرنشینان خودروهای مزبور پرداخته و دستگیری آنان در دستور کار قرار گرفت که در نهایت محل تردد آنان شناسایی شد و در پی یک اقدام غافلگیرانه، 2 دستگاه خودرو توقیف و 6 سرنشین دستگیر و در بازرسی از آنها تعداد 131 قطعه اسکناس جعلی یکصد هزار ریالی جمعا به مبلغ 13 میلیون و یکصد هزار ریال کشف و ضبط شد.کریمی خاطرنشان کرد: متهمان در تحقیقات به جرمشان اعتراف کردند و گفتند: 26 میلیون ریال اسکناس و چک‌پول از فردی ناشناس در شهرستان کرج خریداری و به بهانه مسافرت در شهرهای آستارا، مشکین‌شهر و اردبیل خرج کرده‌اند. با تکمیل تحقیقات پرونده به همراه متهمان به مراجع قضایی تحویل داده شدند.

 

تعقیب و گریز با 3 آدم‌ربا

3 نفر که پس از اختلاف مالی دست به آدم‌ربایی زده بودند، در کمتر از یک ساعت در شهر تبریز دستگیر شدند. به گزارش اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا، سرهنگ مداحی رئیس پلیس آگاهی استان آذربایجان شرقی در ارتباط با این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 و بر اساس گزارش‌های مردمی، سرنشینان یک خودرو، شخصی را مورد ضرب و شتم قرار داده و او را به زور سوار خودرو کرده و از محل متواری شده‌اند. بلافاصله مشخصات خودرو به تمامی واحدهای گشت اعلام شد تا این که خودروی مذکور در جاده آذرشهر مشاهده شده و با توجه به این که راننده به دستور توقف پلیس توجه نمی‌کرد، عملیات تعقیب و گریز آغاز و در نهایت خودروی مزبور متوقف شد و 3 متهم آدم‌ربا دستگیر و فرد ربوده شده نیز نجات یافت. مداحی خاطرنشان کرد: پس از انتقال متهمان به پلیس آگاهی و تحقیقات درباره علت و انگیزه آدم‌ربایی، متهمان دلیل جرمشان را اختلاف بر سر مسائل مالی عنوان کردند. متهمان پس از انجام تحقیقات مقدماتی به مرجع قضایی تحویل داده شدند.

/5656

کد خبر 169903

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین