تبریز میزبان کاروان روایت حبیب/ مکتب حاج قاسم باید به مانیفست مدیران نظام تبدیل شود

رییس حوزه هنری آذربایجان شرقی از میزبانی کاروان روایت حبیب در کلانشهر تبریز خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از تبریز، محمد حسین بلاغی در جمع خبرنگاران افزود: تمامی مدیران نظام باید مکتب حاج قاسم را به عنوان اسوه رفتاری خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه سردار سلیمامی محور وحدت و انسجام ملی بود یادآور شد: هنگام شهادت ایشان تمام ملت آمدند و به این سرباز ملت ایران ادای دین کردند.

بلاغی تصریح کرد: در میان تلاش برای انحراف انقلاب اسلامی توسط اغتشاشات داخلی و فشارهای خارجی، جای شهید سلیمانی خالی است.

گفتنی است کاروان روایت حبیب از یکشنبه ۲۰ تا سه شنبه ۲۲ آذرماه در تبریز به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

ویژه برنامه برای کودکان و نوجوانان، برپایی گالری سیار آثار فاخر تجسمی با موضوع حاج قاسم در محوطه مسجد کبود، برپایی ویژه برنامه سفیر هنری روایت حبیب در تبریز و ممقان، برگزاری کارگاه و ورکشاپ پوستر با حضور ۲۰ گرافیست تبریزی برای خلق اثر با محوریت شهید حاج قاسم و ... از جمله برنامه های این کاروان در تبریز خواهد بود.

کد خبر 1704977

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار