تعمیر تخصصی اسپرسوساز

اسپرسوسازها ممکن است به دلیل فرسودگی ساده و استفاده در طول زمان نیاز به تعمیر داشته باشند.

به منظور نیاز به تعمیر دستگاه های اسپرسوساز اطلاعات کلی در همین راستا توضیح داده شده است.

تعمیرات اسپرسوساز

در اینجا برخی از مسائل رایج در مورد تعمیر اسپرسوساز وجود دارد که ارزش سرمایه گذاری را دارند. در ادامه ی مطلب همراه ما باشید.

تعویض آسیاب

نشانگر: دستگاه شما قهوه ای ضعیف و قهوه ای آبکی به دلیل استخراج ضعیف تولید می کند. قهوه به همان قوام آسیاب نمی شود.

علت: دستگاه شما ۱۰۰۰۰ فنجان قهوه ساخته است (همانطور که روی پیشخوان مشخص شده است). جسم خارجی در داخل آسیاب نشسته است. دانه های روغنی بر روی آسیاب بقایای صمغی باقی مانده اند.

نیاز به تعمیر: آسیاب ها باید تمیز یا تعویض شوند.

کد های خطا

نشانگر: یک کد خطا در صفحه نمایش شما ظاهر می شود. کد ها از مدلی به مدل دیگر یا سازنده ای به سازنده ای دیگر متفاوت است. برای درک معنای هر کد با راهنمای کاربر سازنده خود مشورت کنید.

علت: نمی توان حدس زد که چه چیزی باعث ایجاد کد خطا شده است. با یک مرکز خدمات مجاز تماس بگیرید تا راهنمایی هایی در مورد نحوه روشن کردن دستگاه شما ارائه دهد. آنها اغلب می توانند نکاتی در مورد اینکه چه کاری می توانید برای پاک کردن کد انجام دهید، ارائه دهند.

تعمیر مورد نیاز: ممکن است زمان تنظیم کلی باشد. برخی از مدل ها پس از چند سال نیاز به به روز رسانی نرم افزار دارند.

بازسازی دریچه های بخار

نشانگر: دریچه بخار، در حین دم کردن به طور مداوم نشتی دارد.

علت: آب مورد استفاده در دستگاه ممکن است آب سخت باشد. دستگاه به طور منظم یا مداوم رسوب زدایی نشده است.

تعمیر مورد نیاز: بازسازی یا تعویض شیر های برقی یا بازسازی شیر های مکانیکی. حتما سختی آبی را که استفاده می کنید با نوار تست آب، بررسی کنید. اگر آب سختی دارید و می خواهید فواصل بین رسوب زدایی را طولانی کنید، توصیه می شود از فیلتر های آب موجود برای اکثر مدل ها استفاده کنید.

تعمیرات اسپرسوساز

عدم فشار

نشانگر: قهوه خیلی کند جریان دارد یا اصلا جریان ندارد.

علت: مطمئن شوید که در واحد دم‌، انسداد و گرفتگی وجود ندارد (اینجاست که داشتن یک مدل سوپراتوماتیک با دم کننده قابل جابجایی واقعا مفید است). ممکن است فیلتر های دستگاه وصل شده باشند. البته این مشکل می تواند زمانی ایجاد شود که قهوه را خیلی خوب آسیاب می کنید. از طرف دیگر، ممکن است انسداد در سیستم وجود داشته باشد که می تواند باعث شود پمپ با فشار کم کار کند؛ این مشکل نیاز به یافتن انسداد داخلی دارد.

تعمیر مورد نیاز: جداسازی و تمیز کردن فیلتر روی واحد دم. یافتن هرگونه انسداد داخلی، تعویض هر لوله ای که ممکن است آسیب دیده باشد.

نشت آب از دستگاه

نشانگر: آب روی پیشخوان.

علل: ممکن است خطوط تخلیه مسدود شده باشند. ممکن است یک خط یا اتصالات آسیب ببیند که منجر به نشت آب شود.

تعمیر مورد نیاز: تعویض خطوط، بررسی اتصالات.

قهوه سرد

نشانگر: دمای قهوه یا آب داغ کمتر از زمانی است که دستگاه نو بود.

علت: رسوب آهک در دیگ و بویلر. سنسور های دما به درستی کار نمی کنند.

تعمیر مورد نیاز: دیگ را تعویض کنید.

اگر قصد خرید یک دستگاه فوق اتوماتیک را دارید، مطمئن باشید که سرمایه گذاری شما روی این دستگاه خوب است. با تعمیر و نگهداری منظم می توانید مطمئن باشید که دستگاه قهوه، طعمی عالی را برای سالیان متمادی ارائه می دهد البته اگر زمانی که دستگاه نیاز به تعمیر دارد، مطمئن باشید که قطعات جایگزین و تکنسین های واجد شرایط در دسترس هستند.

تعمیر تخصصی اسپرسوساز

تعمیر اسپرسو ساز

اغلب علائم هشداردهنده‌ای وجود دارد که نشان می‌ دهد چیزی در یک دستگاه اسپرسوساز قدیمی، درست نیست. اما چگونه می توان تفاوت بین تجهیزاتی را که نیاز به تعویض دارند با تعمیر تشخیص داد؟

اول؛ یک نشانه خوب از چرخه عمر ماشین، بررسی یک برچسب با تاریخ ساخت یا شماره سریال است. حدود پنج تا هفت سال برای یک ماشین پیشرفته و پنج سال برای یک ماشین کم‌ هزینه تقریباً مناسب است. مهم است که رفتار دستگاه خود را بدانید و به سه عنصر کلیدی توجه کنید: بینایی، طعم و حس. با نگاه کردن، نوشیدن و بوییدن قهوه خود تقریباً می توانید سلامت دستگاه خود را ثابت کنید.

علاوه بر این، برخی از نشانه‌های مطمئنی که ماشین شما نیاز به توجه دارد عبارتند از:

در جاهایی لکه ها یا چکه هایی وجود دارد. معمولاً این نشانه آن است که پیچ و مهره های دستگاه شما شکننده شده اند و دیگر آنطور که لازم است، کار نمی کنند. اگر یکی نشتی داشته باشد، معمولا اکثر آنها فرسوده می شوند.

کمبود فشار بخار وجود دارد. این بدان معنی است که دیگ و اجزای آن بیش از حد پر شده اند و قطعات به درستی کار نمی کنند و نیاز به بازرسی بیشتری دارند.

طعم سوختگی در قهوه وجود دارد. این به دلیل پوسته پوسته شدن آب در خطوط ایجاد می شود. با گذشت زمان، تبادل حرارت به دلیل تجمع رسوب مسدود می شود و قهوه با آب داغ می سوزد.

بخار/ آب داغ مزه می دهد یا بوی بدی دارد. این یک نشانه بسیار واضح است که یک بار دیگر آن مقیاس در دیگ بخار و خطوط مقصر هستند.

مزایای تعمیر دستگاه اسپرسوساز

این دستگاه ممکن است به یک قطعه ارزان قیمت نیاز داشته باشد و به سادگی و در کمترین زمان به شکوه سابق خود بازگردد.

دانش کاربر در مورد ماشین خاصی که ممکن است دیگر در دسترس نباشد نیز نکته مهمی است.

پس انداز کردن بدون خرید ماشین جایگزین و بدون پرداخت هزینه بیش از حد و تصمیم به تعمیر، بسیار آسان تر از مقیاس‌بندی میان کاتالوگ ماشین‌ها و انتخاب یک ماشین مناسب با نیازهای شما است.

البته ممکن است قطعات دیگر در دسترس نباشند و لازم باشد از قطعات جایگزین غیر اصلی استفاده شود.

ممکن است تعویض قطعات جدید در یک دستگاه فرسوده قدیمی دشوار باشد، گران باشد و از نظر اقتصادی در دراز مدت مقرون به صرفه نباشد.

البته باید ببینید با توجه به بودجه و نوع دستگاه و نیاز های شما،تعمیر دستگاه اسپرسوساز گزینه بهتری است یا تعویض کامل آن با یک دستگاه نو دیگر.

کد خبر 1705014

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =