وزرای خارجه اتحادیه اروپا در یک نشست غیررسمی در لهستان در مورد مساله فلسطین با یکدیگر بحث و تبادلنظر خواهند داشت.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، روزنامه "دی پرسه" اتریش نوشت: وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا جمعه در شهر دانتسیش لهستان گردهم میآیند تا درخصوص طرح ابتکاری تشکیلات خودگردان در ارتباط با پذیرش کشور مستقل فلسطین در سازمان ملل با یکدیگر بحث و تبادلنظر داشته باشند.
در همین ارتباط رادوسلاو سیخورسکی، وزیر امور خارجه لهستان به همراه کاترین آشتون، مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا اقدام به نوشتن دعوتنامههایی به شرکتکنندگان در این نشست کردهاند.
در این نشست قرار است در مورد لیبی و سوریه نیز بحث و تبادلنظر شود.
در حال حاضر اتحادیه اروپا در مورد مساله به رسمیت شناختن یک کشور مستقل فلسطینی دچار شکاف شده است.
در حالی که برخی کشورها همچون فرانسه، انگلیس و اسپانیا به دلیل منافعشان در کشورهای عربی حامی به رسمیت شناختن استقلال فلسطین هستند، برخی دیگر از اعضای اتحادیه اروپا همچون آلمان و چک مخالف این مساله هستند.
محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از اتحادیه اروپا درخواست کرد که از پذیرش یک کشور مستقل فلسطین در سازمان ملل حمایت کند.
این در حالی است که آمریکا تهدید کرده است که اگر فلسطین بدون جواب مثبت و هماهنگی با اسرائیل درخواست عضویتش در سازمان ملل را مطرح کند، این مساله را وتو میکند.
5151
نظر شما