دمای ادارات سراسر استان سمنان در حال پایش است

سازمان‌ها، ادارات، مراکز دولتی و عمومی ملزم به رعایت و کنترل دمای 21-18 درجه در فضای داخلی (بسته) و 18 درجه در راهروها، فضاهای عمومی وسرپوشیده هستند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان سیدجواد حقیقت حسینی مدیرعامل شرکت گاز استان سمنان با اشاره به خبر فوق، گفت: طرح مذکور در راستای اجرایی کردن بخش‌نامه صادره از سوی نهادهای بالادست، وزارت نفت و نیز دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی شرکت ملی گاز ایران صورت پذیرفته است. وی افزود: بر اساس دستور ابلاغی تمامی وسایل گرمایشی این ساختمان ها می بایست یک ساعت قبل از شروع وقت اداری روشن و یک ساعت قبل از پایان وقت اداری خاموش شوند؛ در این راستا همه وسایل گرمایشی در زمان تعطیلی ادارات باید خاموش باشند و در صورت عدم رعایت الگوی مصرف و موارد مندرج در دستورالعمل ها با جرایم افزایش نرخ و قطع گاز مواجه خواهند شد. مدیرعامل شرکت گاز استان سمنان با اشاره به لزوم مصرف بهینه گاز طبیعی در سطح استان، گفت: اگرچه مشکلی برای تأمین گاز در بخش خانگی در فصل سرد متصور نیست و شبکه گاز استان نیز در شرایط پایدار قرار دارد اما از تمامی ادارات، سازمان‌ها و سایر مراکز دولتی و عمومی درخواست می شود در مصرف گاز حداکثرصرفه جویی را بعمل آورند.

حقیقت حسینی در پایان گفت: شرکت ملی گاز براساس برنامه های از پیش تعریف شده در راستای فرهنگ سازی، بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی تلاش نموده است توازن منطقی در مصرف را ایجاد نماید و در همین راستا پایش دمای ساختمان های دستگاه‌های اجرایی، اماکن دولتی و عمومی توسط تیم های کارشناسی شرکت گاز استان سمنان با هدف مدیریت مصرف انرژی و رعایت الگوی مصرف انجام می‌شود.

کد خبر 1708880

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =