باند قاچاق سلاح و مهمات در ماهشهر منهدم شد

فرمانده انتظامی خوزستان از دستگیری اعضای باند قاچاق سلاح و مهمات و کشف ۲۳ قبضه سلاح جنگی کلت کمری در شهرستان ماهشهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار سید محمد صالحی با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی رصد اطلاعاتی مأموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ماهشهر و مرزبانی استان خوزستان مبنی بر ورود محموله سلاح و مهمات غیرمجاز از طریق مرز آبی کشور همسایه، موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی در یک عملیات منسجم و مشترک با نیروهای مرزبانی استان خوزستان ۴ نفر از اعضای باند قاچاق سلاح و مهمات را شناسایی و پس از ورود محموله سلاح به شهرستان ماهشهر آنان را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی خوزستان تصریح کرد: مأموران پلیس در بازرسی از منزل متهمان تعداد ۲۳ قبضه سلاح جنگی کلت کمری را کشف کردند.

سردار صالحی گفت: از شهروندان درخواست می‌شود هرگونه اخبار در ارتباط با دارندگان سلاح غیرمجاز را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند.

46

کد خبر 1712698

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار