معاون سابق رییس جمهوری سوریه، کشورهای دیگر را به دخالت نظامی در این کشور و حمایت از آشوبها تشویق کرد.
"عبدالحلیم خدام" در مصاحبه با "الشرق الاوسط" با این ادعا که کشورها باید از تظاهرکنندگان سوری حمایت کنند، درباره بدترشدن اوضاع این کشور و بروز درگیری های مسلحانه بین معترضان و نظام سوریه هشدار داد.
خدام در ادامه، برلزوم همکاری جامعه بین المللی و یاری رساندن به مخالفان با استفاده از همه ابزارها از جمله ابزارهای نظامی تاکید کرد، و هدف از آن را جلوگیری از رسیدن سوریه به مرحله ای دانست که برای این کشور و همچنین امنیت و ثبات منطقه، خطرناک است.
عبدالحلیم خدام، سال 2005 با استعفا از سمت خود به صف مخالفان حکومت سوریه پیوست، و اکنون در پاریس زندگی می کند.
خدام در آن زمان به توطئه برای قبضه غیر قانونی قدرت، داشتن ارتباط با دشمن صهیونیستی، تضعیف نظام، و همدستی با یک کشور خارجی برای حمله به سوریه متهم شد.51261
نظر شما