به گزارش شرکت ملی نفت، عباس اسدروز اظهار داشت: مقدار بسیار کمی از نفت تخلیه شده در یک کشتی، وارد آب های نیلگون خلیج فارس شد که با تلاش واحد ایمنی منطقه خارک این آلودگی در کمترین زمان ممکن رفع شد و هم اکنون نیز هیچ اثری از نفت بر آبهای خلیج فارس باقی نمانده است.
وی افزود: پس از پایان بارگیری نفت و با صدور دستور توقف ارسال نفت به مخزن این کشتی، بخشی از نفت پمپاژ شده که در مسیر بازوهای هدایت کننده نفت خام قرار داشت به داخل آب ها نفوذ پیدا کرد.
اسدروز ادامه داد: نفت بازگشتی از مسیر بازوهای هدایت کننده هدایت می شود تا علاوه بر ذخیره سازی، نفت لازم برای پمپاژهای بعدی فراهم شود.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: با اعلام خبر نشت نفت، واحد ایمنی منطقه خارک به همراه 2 فروند یدک کش و قایق پاک سازی حاوی مواد ظاهرکننده نفت (OSD) در منطقه حاضر و ظرف مدت کوتاهی عملیات پاکسازی منطقه انجام شد.
وی ادامه داد: هم اکنون هیچ اثری از آلودگی نفتی در آب های خلیج فارس وجود ندارد و عملیات انجام شده از سوی واحد ایمنی منطقه خارک مورد تایید محیط زیست منطقه نیز است.
/3131
نظر شما