به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ هاشم یوسفی، رئیس گروه بهداشت محیط وحرفهای مرکز بهداشت شهیدبلندیان شهرستان قزوین در تشریح این خبر اظهارکرد: درسه ماهه سوم امسال در فصل پائیز تعداد یکهزار و ۱۹۲مورد نمونه آب آشامیدنی از مکانهای مختلف شهر، روستا، توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان قزوین برداشت و برای بررسی کنترل کیفی به آزمایشگاه آب شُرب شهرستان قزوین ارسال شد.
او افزود: نتایج میکروبی آب شرب بررسی شده در بخش شهری ۱۰۰درصد نمونههای برداشت شده سالم و در بخش روستایی ۸۰.۹درصد نمونههای آب آشامیدنی ازلحاظ میکروبی سالم است.
یوسفی گفت: ۱۹.۱مورد از نمونههای آب آشامیدنی برداشت شده روستایی دارای آلودگی میکروبی بود که بیشترین آلودگی مربوط به روستاهایی است که تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب نبوده است و این آلودگی به علت عدم بهسازی چشمهها، قناتها، مخازن ذخیره آب و همچنین شکستگی شبکه و یا خط انتقال آب بوده است.
این مسئول در ادامه توضیح داد: تعداد ۲۷۱نمونهبرداری شده آب از استخرهای شنای شهرستان، ۱۵مورد آلوده بوده که ضمن تحویل اخطار بحرانی به مدیر استخر، حوضچه مربوطه غیرفعال شده و پس از رفع نواقص بهداشتی دوباره راهاندازی شدند.
او افزود: تعداد۱۲۴مورد از رستورانهای بین راهی در شهرستان قزوین نمونهبرداری آب آشامیدنی انجام شده و چهار مورد از آنها که آب آشامیدنی خود را به صورت شخصی تامین میکردند، آلوده بود و در این خصوص، اخطار تعطیلی ۴۸ساعته تحویل آنان شد، و چهار واحدصنفی به علت آلوده بودن آب شُرب هم پلمب شد.
یوسفی گفت: در فصل پاییز سال۱۴۰۱ تعداد ۱۵هزارو ۳۰۷مورد از آب آشامیدنی شهری و روستایی کُلرسنجی شده است که میزان کُلر باقیمانده آزاد در شبکه آب شهری و روستایی درحالت عادی، دو الی هشت دهم میلیگرم در لیتر است.
رئیس گروه بهداشت محیط وحرفهای مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین در پایان تشریح کرد: یکی از وظایف کارشناسان بهداشت محیط مراکز جامع سلامت شهری و روستایی نظارت و کنترل کیفیت بر آب آشامیدنی جمعیت شهری و روستایی و آب آشامیدنی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی است.
نظر شما