مادران حکمرانان و فرمانروایان بهشت هستند

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان در آیین رونمایی از کتاب «برگی که غوغا کرد» مادران را حکمرانان و فرمانروایان بهشت خواند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س) و هفته زن، ویژه‌برنامه تجلیل از بانوان کتابدار شهرستان دامغان و بانوان فعال فرهنگی خانواده معظم شهدا، با حضور محمد طاهریان مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان؛ آزاده امینیان، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان دامغان؛ حجت‌الاسلام محمدحسن عبیری، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دامغان؛ زهرا علیزاده، نویسنده اثر؛ زهرا تیموری، مادر شهید مدافع حرم سعید علیزاده؛ سیده طاهره طباطبایی همسر شهید یحیی باشی‌پور؛ زهرا خراسانی، خواهر شهید مهدی خراسانی؛ زینب دولت‌خواهی، خواهر شهید مهدی دولت‌خواهی و جمعی از کتابداران و مسئولین کتابخانه‌های عمومی شهرستان دامغان در سالن جلسات اداره این شهرستان برگزار شد.

محمد طاهریان مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان در این مراسم ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن و گرامیداشت یاد امام خمینی(ره)، شهدای انقلاب اسلامی، شهدای مدافع حرم و مدافع امنیت و مادران درگذشته، از حضور همه کتابداران شهرستان، بانوان فعال فرهنگی، خانواده معظم شهدا خصوصاً مادر شهید سعید علیزاده و نویسنده حاضر در جلسه قدردانی کرد و ادامه داد: در این جلسه زنان قهرمانی حاضر هستند که عمر خود را به پای ایثارگران و جانبازان گذاشته‌اند و افتخار مادر و همسر شهید بودن را با خود به همراه دارند.

طاهریان با تأکید بر اینکه یکی از راه‌های زنده نگه‌داشتن یاد شهدا نوشتن کتاب‌هایی در وصف این عزیزان است افزود: امروز یکی از مسئولیت‌های مهم همه ما که باید خود را ملزم به انجام آن بدانیم، شناساندن هنرمندانه شهدا به نسل جوان و روایتگری آگاهانه از دوران پرافتخار دفاع مقدس است. حمایت از نویسندگان استان و توجه ویژه به بالندگی ادبیات پایداری نقش بسزایی در معرفی صحیح شهدای والامقام ایران اسلامی خواهد داشت.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی سمنان اظهار داشت: مطالعه کتاب‌هایی با محوریت زندگینامه شهیدان و مفاخر ارزشی این مرز و بوم باعث می‌شود مردم و به ویژه نوجوانان و جوانان کشور بیشتر با سبک و سیره زندگی این عزیزان آشنا شوند. به عبارت ساده‌تر یکی از راه‌های مؤثر و مفید برای هدایت جوانان در حوزه ترویج سبک زندگی مؤمنانه، درس تاب آوری و استقامت، شهامت و شجاعت، مطالعه این قبیل کتاب‌ها است.

محمد طاهریان در پایان سخنان خود بابیان اینکه مادران درواقع حکمرانان بهشت هستند، هدف از برپایی این مراسم را تجلیل از عظمت بانوان و مادران عنوان کرد و افزود: از دامان پاک شما، شهید حججی‌ها تحویل جامعه می‌شوند و در مقابل دشمنان می‌ایستند.

در ادامه این مراسم نیز زهرا علیزاده، نویسنده کتاب «برگی که غوغا کرد» ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص کتاب، نحوه تهیه، علت نام گزاری و زندگی شهید سعید علیزاده؛ وصیت‌نامه این شهید والامقام را برای حاضرین قرائت کرد و بر نحوه زندگی سالم و الگو گرفتن از زندگی معنوی حضرت فاطمه (س) و ائمه اطهار (ع) تأکید کرد.

گفتنی است در این مراسم به بهانه تکریم از مقام شامخ زن، از کتابداران شهرستان دامغان، مادر شهید سعید علیزاده، همسر شهید یحیی باشی‌پور، خواهر شهید مهدی خراسانی، خواهر شهید مهدی دولتخواهی و نویسنده کتاب «برگی که غوغا کرد»، با اهدای لوح از سوی مدیرکل استان تجلیل به عمل آمد.

در پایان این مراسم نیز از کتاب «برگی که غوغا کرد» رونمایی شد.

46

کد خبر 1721238

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =