به گزارش ایرنا،محمود بهمنی با بیان اینکه برنامه های ارزی بانک مرکزی به نحو مطلوبی در حال اجرایی شدن است،اظهارداشت:هر چند سفته بازان گاهی وارد این بازار می شوند، اما بانک مرکزی به تمام واحدهای خود اعلام کرده است که ارز را در اختیار متقاضی واقعی قرار دهند.
وی تصریح کرد که بانک مرکزی هیچ تضمینی برای تامین نیازهای غیرواقعی ارز ندارد، به نحوی که ارز تنها در اختیار افرادی که به طور قانونی درخواست آن را دارند، قرار می گیرد.
رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه معادل ورود کالای قاچاق ، ارز از کشور خارج می شود ، افزود: به همین دلیل باید از خروج ارز برای واردات کالای قاچاق جلوگیری کرد.
بهمنی تاکید کرد : بانک مرکزی قادر به تامین حوالجات و گشایش اعتباری ( LC) است و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
وی با اشاره به برخی از هجمه ها به بازار ارز گفت:این هجوم ها در مدت زمان کمی فروکش کرده و این در حالی است که بانک مرکزی به عنوان ناظر، اقدام های لازم را انجام می دهد، ولی اگر این افراد بخواهند بازار را متاثر کنند با آنها برخورد می شود.
به گفته بهمنی، در صورتی که افزایش تقاضای ارز در بازار بر اساس برنامه ریزی و بازارسازی باشد ، بانک مرکزی قیمت ها را 50 تا 100 تومان کاهش می دهد به نحوی که این عده نه تنها سود ، بلکه ضرر کنند.
وی با اعلام حمایت بانک مرکزی از افرادی نیازمند ارز و صرافی های دارای مجوز ،گفت: در حالی که نرخ هر بشکه نفت در بودجه سال جاری 81 و نیم دلار درنظر گرفته شده ، هر بشکه نفت با نرخ حدود 100 دلار به فروش می رسد و به همین دلیل درآمدهای های ارزی بیشتر از مصارف آن است.
1717
نظر شما