در پی افزایش تنش در روابط آنکارا- تل آویو، نخست وزیر ترکیه بر حضور بیشتر کشتی های جنگی در شرق مدیترانه با هدف حفاظت از کشتی های اعزامی بشردوستانه به غزه تاکید کرد.
به گزارش رویترز، "رجب طیب اردوغان" روز گذشته در گفتگو با خبرنگاران گفت: از این پس کشتی های جنگی نیروی دریایی ترکیه از کشتی های اعزامی کمک های بشردوستانه به غزه محفاظت می کنند.
اگرچه صهیونیست ها با هدف تقویت محاصره غزه در شرق مدیترانه حضور دارند اما ترکیه بزرگترین و دومین ارتش ناتو را در دارد و نیروی دریایی این کشور قوی تر از نیروی دریایی رژیم صهیونیستی عمل می کند.
در پی انتشار گزارش کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره حمله صهیونیست ها به کشتی مرمره و کشته شدن 9 فعال ترک و عدم عذرخواهی رژیم صهیونیستی از ترکیه، آنکارا روابط نظامی خود را با تل آویو به حالت تعلیق درآورد و سفیر رژیم صهیونیستی را اخراج کرد.26149
نظر شما