۰ نفر
۱۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۵

جلسه سران قوا به میزبانی آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه برگزار شد، اما خبری از محتوای این جلسه مخابره نشد.

به گزارش خبرآنلاین، این نشست امروز در دفتر آیت‌الله صادق آملی لاریجانی به مدت چهار ساعت برگزار شد و آنگونه که ایسنا نوشته است، پس از پایان این نشست، روسای قوای قضاییه، مجریه و مقننه با اتمام جلسه بدون حضور در جمع خبرنگاران محل جلسه را ترک کردند. این در حالی است که از خبرنگاران برای پوشش خبری این برنامه دعوت شده بود. اما تنها عکاسان توانستند، از ورود و خروج سران قوا به این جلسه عکس بگیرند. بویژه لحظاتی که رییس‌ قوه قضاییه، محمود احمدی‌نژاد و علی لاریجانی را تا خروجی محل برگزای نشست بدرقه کرد.

اگرچه پس از انتصاب آیت‌الله صادق لاریجانی به ریاست قوه قضاییه و انتخاب دوباره محمود احمدی‌نژاد به ریاست جمهوری، نشست مشترک سران سه قوه شتاب بیشتری به خود گرفته بود و در سال 88، پنج نشست میان سران قوا برگزار شد، اما نشست امروز آنها، نخستین نشست در سال جاری بود. در سال گذشته نیز تنها یک نشست مشترک در مردادماه میان سران قوا برگزار شد.

اگرچه روسای قوای مجریه، مقننه و قضاییه ممکن است دیدارهای خصوصی​ای نیز داشته باشند و در حضور مقام معظم رهبری نیز در جلسات کارگزاران نظام، حضور یابند اما دیدارهای رسمی اینچنینی مدت​ها بود که به فراموشی سپرده شده بود. شاید به همین دلیل بود که برخی اختلاف نظرها و گلایه​های قوا از عملکرد یکدیگر، پیش از انکه در جمع خصوصی سران مطرح شود، در فضای رسانه​ای طرح می​گردید. البته هربار هم دلسوزان توصیه می​کردند که در راستای عمل به منویات و تذکرات پیاپی مقام معظم رهبری، پیش از طرح بحث در محافل رسانه​ای که به تشویش اذهان عمومی می​انجامد و منجر به دلسردی مردم می​شود؛ این مسائل را در جلسات داخلی خود رفع کنند. اختلافاتی چون نامه​های رئیس​جمهور به نمایندگان مجلس، گلایه​های نمایندگان از عدم اجرای برخی قوانین از سوی دولت و حتی اتهام زنی هایی به برخی دولتمردان و متعاقبا پاسخ​های سخنگوی دستگاه قضا.

در نخست​های پیشین چه گذشت؟
نخستین نشست از این دست نیز به میزبانی دستگاه قضایی 24 آبان ماه در دفتر آیت‌الله آملی لاریجانی برگزار شد، دومین نشست یک ماه بعد (22 آذرماه) به میزبانی دولت در نهاد ریاست جمهوری و سومین نیز با فاصله‌ای یک ماهه و این‌بار با میزبانی مجلس و در دفتر علی لاریجانی در 13 دی‎ماه برگزار شد. چهارمین نشست مشترک روسای سه قوا، بار دیگر به دعوت قوه قضاییه و در 27 دی ماه در دفتر رئییس این قوه برگزار شد.

پنجمین نشست، همچون دو نشست پیشین، در فاصله‌ای کمتر از یک ماه برگزار ‌شد تا بار دیگر دولت و شخص رئیس جمهور میزبان قوای مقننه و قضاییه در دفتر ریاست جمهوری باشد.

بنا بر آنچه که از سوی دفاتر روسای سه قوه درباره این نشست‌ها انتشار یافته در نشست اول، مسائل مهم و جاری کشور مورد بررسی قرار گرفته و به گفته مرتضی بختیاری وزیر دادگستری سران سه قوه در جمعی صمیمی و دوستانه بر هماهنگی و انسجام سه قوه تاکید کردند. در نشست دوم آخرین اوضاع کشور در عرصه‌های گوناگون را نیز مورد بررسی قرار گرفته و در سومین نشست، لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها، محور گفت‌وگوهای آقایان بود. درمورد چهارمین نشست هم فقط نیم خط خبر مخابره شد که «سران سه قوه به بررسی مسائل روز کشور پرداختند». در نشست پنجم هم لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها و لایحه بودجه 89 محور بحث​ها بود.

نشست ششم که تنها نشست سال 89 بود نیز به «تعاملات بین سه قوه در مسائل مختلف کشوری از جمله قطعنامه‌ صادره علیه ایران و تبعات آن و اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‌ها» اختصاص یافت.

در حالی خبری از نشست هفتم مخابره نشده است که پیش از اینها، در مجلس هفتم و دولت هشتم، معمولا سید محمدخاتمی رئیس دولت وقت، سیدمحمود هاشمی شاهرودی رئیس قوه قضاییه وقت و غلامعلی حدادعادل رئیس مجلس وقت؛ پس از خروج از جلسه مشترکشان، دوشادوش یکدیگر در مقابل خبرنگاران قرار می‌گرفتند و به سوالات انها درباره جزئیات این جلسه که بیشتر مربوط به مبارزه با مفاسد اقتصادی بود، پاسخ می‌گفتند.

/2929

 

 

کد خبر 172435

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین