سایت پلیس نوشت:

پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا به منظور افزایش سطح آگاهی هموطنان عزیز در ارتباط با عملیات بانکی و خنثی نمودن ترفندهای مجرمان بصورت تشریحی نحوه فعالیت مجرمان را بیان کرد.

به گزارش ناجا یکی از روش های کلاهبرداری که در ماه های اخیر با شگردی جدید توسط افرادی سودجو به مرحله اجرا گذارده می شود به فریب اذهان عمومی و بخصوص جامعه اصناف و بازاریان از طریق تلفن بوده که از این طریق مبالغ قابل توجهی کلاهبرداری انجام شده است .

در اکثر این موارد ابتدا کلاهبرداران اطلاعات لازم درباره فرد قربانی (سوژه ) را درخصوص شغل و نحوه فعالیت ، شماره تماس را به دست می آورند وسپس با توجه به نوع شغل بافرد مورد نظر تماس گرفته و خودرا با القابی مانند دکتر و مهندس معرفی می نمایند وبه صورت صوری قیمت اجناس یا خدمات را سوال می نمایند وجنس مورد نظر را سفارش می دهند و اصل سناریوی کلاهبرداران از لحظه ای شروع می شود که می گویند قصد پرداخت مبلغی را به عنوان پیش پرداخت دارند و شماره کارت عابر بانک فروشنده را گرفته و به وی می گویند که به دلیل داشتن حساب ارزی ، حتما " می بایست به یک دستگاه عابر بانک مراجعه کنند تا انتقال وجه صورت پذیرد.

پس از مراجعه صاحب مغازه به دستگاه عابر بانک ، فرد کلاهبردار از سوژه می خواهد که کارت خودرا وارد دستگاه خودپرداز کند و زبان انگلیسی را انتخاب نماید .به دلیل عدم آشنایی مغازه دار ( طبق اطلاعات کسب شده در مرحله اول ) فرد کلاهبردار بدون متوجه شدن مغازه دار به او ارقام و گزینه هایی را راهنمایی می کند که در واقع مبلغ مشخصی از حساب سوژه به حساب کلاهبردار واریز می شود .

/5656

کد خبر 172482

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • جواد IR ۰۳:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۰
    0 0
    شماره حساب که مشخصه شماره تلفن هم که مشخصه .چرا پلیس نمی تونه مجرم رو دستگیر کنه نمی دونم .خبرآنلاین خواهش می کنم پیگیری کن .متشکرم
    • ساسان IR ۱۹:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
      1 0
      من در یک آژانس مسافرتی مشغولم، چند روز به شروع سال 90 مانده بود و ما هم 6 طقری بلیط تایلند چارتری داشتیم که خالی مانده بود که یک نفر بهمون زنگ زد و گفت که 7 نفرن و تور تایلند می خوان، خیلی هم جدی بود بقیه داستان رو تصور کنید! گفت کارمند بانک پاسارگاد هستش و برای انتقال از حساب ارزیش بایستی پای دستگاه ATM باید برید، و همون داستانی پیش اومد که تو خبر خوندیم فقط تنها کاری که من کردم این بود که کارتی که توش پول نبود رو زدم به دستگاه برای اینکه اگر پول ایشان ترانسفر شد بفهمم. اولین کارت رو که وارد کردم نشد و طرف گفت باید بری سراغ یه دستگاه دیگه تو فاصله دو تا دستگاه کمی فکر کردم و متوجه داستان شدم اما تلفن طرف اعتباری بود و بعد از آن تاریخ تا امروز یک بار هم روشن نشد!
  • رضا IR ۰۶:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۰
    0 0
    اينكه ديگه خيلى بچه بازيه!
  • امين IR ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    1 0
    براي من هم همين داستان پيش اومد .نزديك بود 2000000توماني كلاه سرم بره كه يكي از دوستانم جريان اين كلاهبرداري ها رو گفت ومنو توجيه كرد از نيروي انتظامي مي خواهيم يه كاري كنه؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین